20 Nisan 2024 Cumartesi

PARK KAVGASINDA ISPARTALI BABA VE OĞLU ÖLDÜ

PARK KAVGASINDA ISPARTALI BABA VE OĞLU ÖLDÜ

Isparta

Ramazan Şimşek uzun yıllar Yalvaç B Tipi cezaevinde infaz memuru olarak görev yaptıktan sonra geçtiğimiz yıllarda memuriyet hayatının sona ermesi üzerine Bayburt'a taşınarak lokanta çalıştırmaya başlamıştı. Şimşek ve oğlu Ali Şimşek park kavgasında öldürüldü. Olayın duyulması üzerine Yalvaç'ta sevenleri şoka girdi.

PARK YERİ KAVGASINDA BABA-OĞUL VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

BAYBURT’ta araç park yeri yüzünden çıkan kavgada, M.S., tartıştığı komşusu Ramazan (49) ile oğlu Ali Şimşek’i (20) pompalı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, saat 00.30 sıralarında Gençosman Mahallesi Akşemsettin Caddesi’nde meydana geldi. Yan yana işyerileri bulunan M.S. ile Ramazan Şimşek arasında araç yeri yüzünden tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma, çevredeki iş yeri sahiplerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.

M.S., iddiaya göre alkol de aldıktan sonra, gece yarısı Ramazan Şimşek’in işlettiği lokantaya geldi. M.S., buradaki Ramazan Şimşek ve yanında bulunan oğlu Ali Şimşek’e elindeki pompalı tüfekle art arda ateş etti. Ali Şimşek olay yerinde öldü, babası Ramazan Şimşek ağır yaralandı. Ramazan Şimşek, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Bayburt Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra M.S. polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Öz yalvaçli

25 Nisan 2018 Çarşamba 15:24

Osman yildiz denen zurnali demek ki sende ...mi duduklulerdensin niye zoruna gidiyor 1 kisinin yaptigi olaya koskoca bir ilceye bağlarlarken sen karakterli osman dogruluk timsali osman çakma insan osman olarak arkadaşlar olmaz ayip olur diye niye mudahele etmiyorsun anlasilan bi yalvaçli senide ellemiş

Mehmet

25 Nisan 2018 Çarşamba 08:19

şaka be kardeşim süregelen şakanızı devam ettirdik. iyi insandan kötü insanda her yerde vardır

Osman yildiz

24 Nisan 2018 Salı 23:20

Öz yalvacli adi altinda yazan kompleksli yalvacli, ispartada olan her olayda aaa yinemi yalvac diyenler burdami diyen sen....mehmet rumuzlu kisiye niye tepki gösteriyorsun kendine yapilmasini istemiyorsan her haberin altina benzeri yorum yapma karak.....z

Serkan

24 Nisan 2018 Salı 18:04

Yalvaçli ...kdi galiba seni mehmet bütün yalvaç ustunden gecsin

Öz yalvaçli

24 Nisan 2018 Salı 17:00

Kina yak **** oglu insallah sende boyle geber **** zurnalisi

Mehmet

24 Nisan 2018 Salı 15:57

gene yalvaçlı :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR