26 Nisan 2024 Cuma

PARALEL YAPI SÖKÜLMESEYDİ SIRA BÜTÜN İŞ ADAMLARINA SIRA GELECEKTİ

İşadamlarının bütün malvarlıkları kumpaslarla, komplolarla Paralel Yapı tarafından ele geçirilecekti...Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, TRT Haber TV'de Hasan Kurtulmuş'un sunduğu Derin Analiz programında Paralel Yapı'nın Türkiye'yi hedef alan ele geçirme girişimlerini ve bu saldırılara karşı yürütülen mücadeleyi değerlendirdi.

Isparta

Yiğit Bulut; "Ben bir vatandaş olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çoluğum- çocuğum, torunlarım adına teşekkür ediyorum. Hiç kimse onun kadar cesur bir şekilde bu Paralel Yapı'nın Türkiye'den sökülmesi operasyonunu başlatamazdı.' dedi.

Paralel yapının tam anlamıyla sökülüp atılamadığını belirten Yiğit Bulut birliktelik çağrısı yaparken "Eğer Paralel Yapı bu ülkeden sökülemeseydi çok kısa bir süre sonra sıra bütün iş adamlarına gelecekti.Hepsinin bütün malvarlıkları kumpaslarla, komplolarla Paralel Yapı tarafından ele geçirilecekti." dedi.

Yiğit Bulut ayrıca Türkiye'nin büyümesinin içeride ve dışarıda belli çeverlere rahatsızlık verdiğini belirterek AB ülkelerinin Türkiye'nin nükleer santral hamlesine müdahale etme çabalarına tepki gösterdi.

Yiğit Bulut şu değerlendirmelerde bulundu:

PARTİ ELE GEÇİRME OPERASYONU HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAŞANIYOR

Artık günümüzde etrafımız ateş çemberi olmasına rağmen kendin dengesini koruyan, konumu sağlamlaştıran bir ülke var. Biz bu günlere 2001 krizinden geldik. Bugün Paralel Yapı'nın bir siyasi partiyi ele geçirme operasyonunu ibretle izliyoruz. Ama 2001 krizinde bu parti iktidar partilerinden biriydi. O günlerden bugünlere geldiğimizde aradaki süreye bıraktığımızda Türkiye'de nelerin değiştiğini Paralel Yapı'nın nasıl deşifre edildiğini çoknet görüyoruz. Parti ele geçirme operasyonu herkesin gözü önünde yaşanıyor.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN ATTIĞI EN BÜYÜK ADIM

Paralel Yapı'nın Türkiye'den sökülmesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin attığı en önemli adımdır. Ben bir vatandaş olarak devlete ve bu Paralel Yapı'nın Türkiye'den sökme operasyonunu başlatan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, cumhurbaşkanı demiyorum çünkü operasyonu Recep Tayyip Erdoğan olarak başattı. Çıktı ekrana 'tek başıma da kalsam ben bu ülkeden Paralel Yapı'yı sökeceğim' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız Paralel Yapı'nın bu ülkeden sökülmesinin en önemli ismidir.

PARALEL YAPI SÖKÜLMESEYDİ SIRA BÜTÜN İŞ ADAMLARINA SIRA GELECEKTİ

Bunu iş adamı, hakim, savcı, doktor, asker, öğretmen çok iyi dinlesin. Eğer Paralel Yapı bu ülkeden sökülemeseydi çok kısa bir süre sonra sıra bütün iş adamlarına gelecekti. Hepsinin bütün malvarlıkları kumpaslarla,komplolarla Paralel Yapı tarafından ele geçirilecekti. Bütün iş adamları buna dahildir. Hiç istisnası yoktur. Türkiye'deki bütün sermaye sahiplerine çökmek üzerine planlanmış bir paralel operasyon vardı. Türkiye bütün kurumlara çökmek üzerine, en önemli kurumları ele geçirmek üzere planlanmış bir operasyon vardı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KADAR BU İŞİ YAPABİLECEK YÜREKLİ BİR ADAM GÖRMEDİM

Adaletin, yargının, sağlığın, milli eğitimin, polisin ele geçirilmesi gibi. Öyle bir ülke düşününki Paralel Yapı sağlığı ele geçirmiş istediği adama yaşatıyor, istediği adamı öldürüyor. Ben bir vatandaş olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çoluğum- çocuğum, torunlarım adına teşekkür ediyorum. Hiç kimse onun kadar cesur bir şekilde bu Paralel Yapı'nın Türkiye'den sökülmesi operasyonunu başlatamazdı. Bu operasyonu davam ettiremezdi. Ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde bu işi yapabilecek hiç o kadar yürekli bir adam görmedim. Hiç kimse alınmasın. Paralel Yapı kurumlara çöktüğünde kurumlar teslim oldu. Paralel Yapı finans piyasalarına çöktüğünde finans piyasası oldu. Paralel Yapı sermayeye çöktüğünde sermaye teslim oldu.Bugün ortada dolaşan anlı şanlı iş adamlarının Paralel Yapı'ya nasıl taviz verdiğini, teslim olduğunu çok net bir şekilde biliyoruz. Hiç kimse tepki vermedi. Ne kurumlar ne şahıslar tepki verebildi. Bir kişi tepki verdi. 'Artık yeter, bu şımarıklığın bir yerde bitmesi gerekiyor. Bu devlete ve millete karşı işlenen suçların bitmesi gerekiyor' dedi. Paralel Yapı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve Türk milletinin başına gelmiş en büyük beladır. Paralel Yapı bütün yaşadığımız belaların toplamından daha büyük bir beladır. Gizli servislerin oryante ettiği, yönettiği Paralel Yapı Türk Milleti'nin ve devletinin yaşam alanını ele geçiriyor. Bundan daha korkunç bir şey olamaz.

PARALEL YAPI'NIN YÜZDE ELLİSİ TEMİZLENDİ

Bugün Paralel Yapı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin iliklerinden sökülüyorsa bir vatandaş olarak 'Ben kefenimi giydim bu Paralel Yapı'yı sökeceğim' diyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a binlerce kez teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Bu gizli servisler tarafından oryante edilen Türk devletinin DNA'sına planlı bir şekilde işlenen, kurumların yıllar içinde bilinçli bir şekilde ele geçirildiği bir işgal operasyonundur. Paralel Yapı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin işgal edilmesidir. Şunu da söylemek istiyorum; Paralel Yapı'nın daha yüzde ellisi temizlendi. İçerde kriptolar var,deşifre olmayanlar var., rol yapanlar var, gizlenmiş olanlar var. Her mevkiye sızmış Paralel Yapı'nın organik kaktüsleri var. Hangi siyasi görüşten olursanı zolun, hangi siyasi partiyi tutarsanız tutun sizin tek bir hedefiniz olmalı Paralel Yapı'nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden sökülmesi. Devlet herhangi biryapının insafına, eline bırakılmayacak kadar önemli bir aygıttır. Bir ülkede devlet sağlıklı çalıştığı zaman millet sağlıklı yaşar. Çoluk- çocuğunun adil,iyi bit Türkiye'de yaşmasını istiyorsanız bu mücadeleye destek vermelisiniz.Paralel Yapı terör örgütü kadar tehlikelidir.

BİR DEĞİL BİN PARALEL YAPI OLSA DA TÜRKİYE CUMHURİYETİDEVLETİ'NİN HEDEFLERİ DURDURULAMAZ

Gezi olayları sırasında da 17-25 Aralık darbe girişimlerinde de kolu bağcı oynayanları gördük. Çok ortada dolaşıp da Gezi olaylarında masa altına saklananları gördüm. Büyük adam gibi ortada dolaşıp 17- 25 Aralık'ta'Aman abi' deyip Paralel Yapı'ya sığınan insanları gördü. Gezi olaylarında ne söylüyorsam şimdide aynı şeyleri söylüyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çıktığı yoldan döndürülemez. Bir Paralel Yapı değil bin Paralel Yapı olsa Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hedefleri durdurulamaz.

BUNLAR KESİNLİKLE YALAN

Bu hafta İzmit Geçiş Köprüsü'nde son tabya kaynağı yapılacak. 3. Boğaz Köprüsü bitti. Yolları yapılıyor. Yine baktığı zaman Marmaray çoktan bitti, insanlar kullanıyor. 3. havalimanında çalışmalar sürüyor. Böyle büyük hamleler gelişmeler birilerini rahatsız ediyor. Bize nediyor AB, 'Nükleer santralleri durdur.' Fransa'da sadece Paris'te 44 tane nükleer üniteler var. Dünyada yapımı devam eden onlarca nükleer santral var. Nediyor Almanya 'Biz 2022'de nükleer santralleri kapatıyoruz tr nükleer santral yapmasın' Niye, Almanya'daki nükleer santrallerin vadesi 2022'de doluyor. Son kullanım tarihi bitiyor. Ama bunu bize biz nasıl pazarlıyorlar, 'nükleerden vazgeçtik sizde yapmayın' kesinlikle yalan.

AB ülkelerinin genelinde şu anda 135 nükleer santral faaliyet gösteriyor. Biz ne diyor Avrupa Birliği 'nükleer santral yapımını durdur' Niye çünkü Türkiye'nin enerji faturası yıllık 40 milyar dolar Türkiye40 milyar doları içerideki kaynaklardan karşıladığı zaman Türkiye'nin büyümesi1.5-2 katına çıkacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ödül32

21 Nisan 2016 Perşembe 15:12

paralelcileri gösteren ödül varmı sessiz kalmayın şikayet edin paralale ölüm.

Baki yeşil

21 Nisan 2016 Perşembe 12:24

Yiğit bulut adın gibi yiğitsin allah senin gibilerin sayısını artırsın yorumların ve derin ****izlerin mük****l,bu yorumu okursan eğer,Osmanlı'nın iktisadi yapısı ve çökertildi,sahte para,sahte altın,borç batağı Karaköy merkezli para,kadın,içki,kumar,eğlence bataklığı,İstanbul,seramik,İzmir dönmeleri,paralel entrikalar sebataycılık günümüz uzantıları masonik hareketler,kulüpler nurcular ve masonlar Said Nursi nin Abdülhamit karşıtlığı gibi konular çok önemli bu konuda yayınlar size katkı yapar.

sdü

21 Nisan 2016 Perşembe 09:33

Yüzde 50'lik gruba sdü tıp fakültesi dahi değil sanırım.Çümkü öğretim üyeleri arasında oran hala %80'e yakın !!

+32

21 Nisan 2016 Perşembe 08:29

hadi bakalım koca reisim inşallah bitsin şu paralel puralel falan filancılar

Süleyman Çakır

21 Nisan 2016 Perşembe 06:42

Sağlık ve milli eğitimde temizlendi mi? Bir çok paralelci kamuflaj olmuş hatta birim sorumluları bile var

Haşhaitler

21 Nisan 2016 Perşembe 00:29

Bu kervan yiğit insanların omuzlarında 2023 hedflerine yürüyecektir inşsllah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR