20 Nisan 2024 Cumartesi

PARALEL YAPI DAVASINDA SONA DOĞRU

PARALEL YAPI DAVASINDA SONA DOĞRU

Isparta

Isparta’da paralel devlet yapılanması davasında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu, bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 49’u tutuklu 129 sanığın yargılanmasına yarın başlıyor. 3 gün sürecek mahkemede son kararın Çarşamba günü çıkması bekleniyor.

BOMBA 32 ADLİYEDEN CANLI TAKİPLE BU BÜYÜK DAVAYI KAMUOYU İLE PAYLAŞACAK

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İlim

14 Ağustos 2017 Pazartesi 16:52

İlme katkısı olacaksa doktor ve akademisyenlerin hapishanelerin ortak hastahanesi olmalı ve orada istihdam edilmemeliler. O kadar doktor hapislerde çürümemeli.

Rota

14 Ağustos 2017 Pazartesi 16:51

Bu adamlar devletin üniversite hastanesinden 13 milyon gibi para çalmışlar. Bunların hepsi de bunu biliyor. Araştırılmalı bu para karşılığı bunların çocuklarına ne verildi? Hangi okullarda bu çocuklar okuyorlar? Bunların çocuklarının çoğu tıp fakültelerinde okuyorlar. Araştırılmalı!

DENİZHAN GÜRORDU

14 Ağustos 2017 Pazartesi 12:21

Eski SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ hasan ibicilioğlu İLE AHBAPÇA KANKİCE YİYEN İÇEN GEZEN TOZAN NEMALANAN İŞ YAPAN BASINDA BOY VEREN SIRITAN SÖZDE HAYIR HASENAT EDEN HER KİM VAR İSE BAŞTA SÖZDE İŞ ADAMI GÖRÜNEN VE 15 TEMMUZDAN SONDA 5 TEPEYE SAF TUTAN HER KİM VAR İSE PAKETLENMELİDİR.

Yalvaç

14 Ağustos 2017 Pazartesi 02:16

İnş bütün suçsuzlar çıkacak...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR