19 Mart 2024 Salı

Paralel devletin ne kadar parası devletin oldu

Paralel devletin ne kadar parası devletin oldu

Isparta

MGK’ya sunulan FETÖ’yle Mücadele Raporu’na göre örgütün,finansal ayağına darbe vuruldu. 7.5 milyarı gayrimenkul, 41 milyar lirası şirket varlığı olmak üzere hainlerin toplam 48.5 milyarı devlete geçti. Yargıkararları kesinleştikçe, uluslararası alanda Türkiye’nin elinin güçleneceği iddia ediliyor.

 

Sabah'tan Okan Müderrisoğlu'nun haberine göre, Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) son toplantısında FETÖ başta olmak üzere terör örgütleri ile mücadele masaya yatırıldı. Kurula sunulan FETÖ Raporu'nda,mücadelede gelinen nokta kapsamlı olarak değerlendirildi.

 

FETÖ'nün gücünün kırılması sürecinde en fazla mesafe alınan alan olarak "finans" boyutu ön plana çıktı. FETÖ'ye ait 7.5 milyar liralık gayrimenkul, 41 milyar liralık şirket varlığı olmak üzere toplam 48 milyar liranın devlete geçtiği öğrenildi.

 

DUDAK UÇUKLATAN SERVET

 

FETÖ ile mücadelede kapsamında bugüne kadar örgütün 7.5 milyar liralık gayrimenkulüne el konuldu. Ayrıca, FETÖ ile bağlantılı 966 şirketin kayyuma devredilen aktif toplamı da 41 milyar lira olarak hesaplandı.Böylece toplamda, yaklaşık 15 milyar dolarlık varlığının FETÖ terör örgütü tarafından kullanılması önlendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin

21 Temmuz 2017 Cuma 14:58

Biz bu hainlere eskiden küfür ediyorduk bazı kişiler ağlamaklı oluyordu.

Ispartali

20 Temmuz 2017 Perşembe 14:48

vay vay vay nikli kardesim onu aciklamazlar acdiklari okularin dersane lerin yurtlarin altinda kimlerin imzasi var kimler ruhsat vermis izin vermis asil suclular onlar ama onu aciklayacak ne savci kaldi nede gazeteciallah belasini versin bu fetonunda turkiyeyi bu duruma getirenide yazik ya ceza evleri mahsum insanlarla dolu ya bu fetonun finans ayagina darbe olmadan basilsaydi ya neden basmadiniz onceden yapsaydiniz bu karad mahsum suclu gozukmeyecekti allah yardimcilari olsun

hepsini alın

20 Temmuz 2017 Perşembe 11:55

ispiyon yasasından yararlanıpta arkadaşlarını gammazlayıp kendisi dışarda hiçbirşey olmamış gibi dolaşıp 10 sene önce simit bulamayıp bu gün iş adamıyım diyen başta eğirdir ve ıspartada faliyet gösteren fetocu hainlerin servetleri halen devam ediyor. iş yerleri açık halk alışveriş yapıyor fetonun sayesinde apart bina iş sahibi olanların apartları getiri sağlşıyor işyerleri açık duruyor bu nasıl iş adam kodeste ama iş yeri halen açık bu nasıl olur....

Talan

20 Temmuz 2017 Perşembe 11:50

Bu durum müslümanların mekkeden ayrılırken geride bıraktıkları mallarını müşriklerin el koyup sonra da gidip Şamda satmalarına benziyor. Feto ile mücadele ederken vicdansızca mücadele ediliyor.

talan'a

21 Temmuz 2017 Cuma 01:23

sen müslüman değilsin. Allah böyle bir din göndermedi. Siz Allah a savaş açtınız ve kaybettiniz. Allah 15 Temmuzu başınıza yıktı. Siz ancak kabeyi yıkmaya gelen eblehesiniz. Ebabil kuşlarıyla sizi perişan etti. Bu milletin malını çaldınız, şimdi o mallar siz mallardan alındı millete verildi.

vatandaş

20 Temmuz 2017 Perşembe 09:45

peki bu servet nasıl elde edilmiş hangi ihalelerden kazanılmış.bu serveti elde ederken kimlerle iş birliği yapılmış onuda açıklasınlar,insan merak ediyor yani

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR