24 Nisan 2024 Çarşamba

ÖZELDEN BİRLİKTELİK ÇAĞRISI

Isparta İl Genel Meclisinin bugün özel konukları vardı. AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Isparta

Meclisin bu ayki son oturumunu takip eden her iki milletvekili, meclis üyelerine hitaben önemli açıklamalarda bulundu. Mecliste muhalefet üyelerin yaşadığı önerge krizine Milletvekili Özel'den önemli birliktelik çağrısı geldi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet yücel

10 Ocak 2015 Cumartesi 19:16

ortak payda derken payda kelimesi suistimale açık tuzaklarla dolu bir kelime .hele net anlaşılır kesin bir dille ince detaylarına kadar bu payda işini açıklarsanız ****et makbule geçer

misafir

10 Ocak 2015 Cumartesi 10:46

ortak payda kendiniz siniz.

ak gönüllüler

10 Ocak 2015 Cumartesi 00:16

dört yıldır ortalıkta yoktunuz.milletvekili aday belirlemeye bir ay kala maşaallah yanınıza valiyi de alarak ıspartaya deniz getirme vaadine kadar vaadler yağdırmaya başladınız.

görmeyen gözleri gösteren

10 Ocak 2015 Cumartesi 14:53

ak gönüllüler diye bide yalan başlık atma senin gözlerin görmüyorsa işine gelmediğinden görmüyordur ne alaka 4 yıldır gelmiyorlar diye başka vekillerlemi karıştırdın yoksa vekillern isminimi karıştırıyon adamlar ıspartadan çıkmıyorlar sen 4 yıldır nerdesin diyosun atcaksan adam gibi iftira at senin gözlerinde at gözlüğümü taklı vekiller hemen hemen her hafta burdalar yiğidi öldür hak yeme

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR