20 Nisan 2024 Cumartesi

ÖZEL VE USTA DURMUYOR!

Gelendost'ta her yıl düzenlenen geleneksel Hıdırellez Şenlikleri yapıldı.

Isparta

Gelendost Hıdırellez şenliklerine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Adayı Ayşe Usta, Ak Parti Isparta İl Genel Meclis üyeleri ve il ve ilçe daire müdürleri katıldı.  

Gelendost belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca Çeşitli yarışmalar düzenlendi yarışmada dereceye girenlere hediyeler verildi. Hıdırellez şenliğine katılanlara yemek ikramı yapıldı.

Milletvekili Adayları Özel ve Usta, hıdırellez şenliklerine katılan vatandaşlarla buluştu. Adaylar, çocukları sevdi, onlarla oyunlaroynadı.  






























 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rg

26 Mayıs 2015 Salı 00:34

akp milletvekili adayları seçmenlerinize birer kitap dağıtın sonra oy oranınızın nasıl düştüğünü görürsünüz

dadaloglu

25 Mayıs 2015 Pazartesi 18:57

bende bir akparti üyesi olarak bu işleri göz boyama olarak görüyorum.tayyip ne demişti koltuklarda oturma yok,vatandaşı dolanın demişti ama sizler secim zamanı dolaşıyorsunuz sırf cıkar için 4 yılda kac gün kac yeri gezip dertlileri aradınız.ıspartalı sizden umudu kesti veriyorsak sadece dava için veriyoz.

Hamdi

25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:24

AKP vekilleri Isparta nın kara vekilleri oldu.

ispartali

25 Mayıs 2015 Pazartesi 16:42

Isparta Turkiye degil bosna mekadonya balkanlar filistin daha bir cok mazlumlarin ümidi Ak parti oyum Ak parti zalimlere karsi.

Ak Ispartalı

25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:32

Sayın vekillerim bu sefer ıspartada akparti 4 vekil çıkaracak. durmak yok yola devam. Ne güzel piknikleri geziyorsunuz. yollar duble olunca gezmesi kolay tabi. Kabak çekirdeği sözümü unutmadım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR