02 Mayıs 2024 Perşembe

ÖZEL SÜTÇÜLER VE KÖYLERİNİ GEZDİ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Sütçüler ilçesini ve köylerini ziyaret etti.

Isparta

7 Haziran seçimlerine az bir süre kala mevcut Milletvekili ve adayı Recep Özel, destek turlarına devam ediyor. Özel bu kapsamda AKParti'ye hep en büyük desteği veren Sütçüler'i ve köylerini ziyaret etti. Sütçüler İlçe Teşkilatı ile buluşan Milletvekili Özel daha sonra ise esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürdü. Özel, vatandaşların sorunlarını dinlerken, her zaman mevcut iktidarın yanındayız mesajları aldı.

Özel daha sonra ise, Kasımlar Köyü, Aşağıyaylabel Köyü, İbişler Köyü, Darıbükü Köyü, Güldallı Köyü, İncedere Köyü, Belence Köyü'nü ziyaret  ederek köy halkı ile buluştu. 































YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

murat

03 Haziran 2015 Çarşamba 16:20

Dikkaet edıyorum da akp lı chp lı mhp lı secmenler yorum yazıyor. ama dıkkatımı ceken akp secmenının boyle yalaka yamanma yaranma duygulu yazıları. Onlara gülmüyorum acıyorum da.

yalnız kurt

03 Haziran 2015 Çarşamba 13:36

sadece sütçülerin dört vekili var ??

Ak Ispartalı

03 Haziran 2015 Çarşamba 09:26

Sütçüler arkanızda vekilim. % 70-80 oy alırız. Bu sefer ıspartadan 4 vekil akpartili olacak. Diğer partileri kapatın gitsin.

cem davran

03 Haziran 2015 Çarşamba 00:03

sayın özel ****ara gittiğinize göre görmüşsünüzdür yollarının , hatta imkanlarının kısıtlılığını. demem oki: güçlü enerji şirketleri yollarını , doğalarını perişan etmiş durumda. o halk enerjinin ülke adına stratejik olduğunu bilip seslerini çıkartmıyorlar , bari yollarını yok etmelerine izin vermeyin ve hala size %80 lere varan destekleri var!!!!!!

orsada

02 Haziran 2015 Salı 23:49

SÜTÇÜLERİN DAĞLARINDA BEŞ GARİBANA VAAZ VERMEK KOLAY TABİ AGA SIKIYORSA BÜYÜKGÖKÇELİYE GELDE BİR KELİME ET YOLU BULAMAZSIN VALLAHİ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR