19 Nisan 2024 Cuma

ÖZEL İDARE KAR İLE MÜCADELEDE SINIFI GEÇTİ

ÖZEL İDARE KAR İLE MÜCADELEDE SINIFI GEÇTİ

Isparta

ISPARTA'DA kar yağışından dolayı il ve ilçelerde eğitimöğretime Pazartesi'ye kadar ara verilirken, kapanan 50'ye yakın köy yolları İlÖzel İdare ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

Isparta'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Pazartesigünü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte ilçelerde yollarulaşıma kapandı. Isparta Valiliği tarafından eğitim öğretim Pazartesi'ye kadar tatiledildi.

Kar yağışından dolayı kapanan 50'den fazla köy yolu trafiğeaçıldığını belirten Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, "Kapananyollarımız ulaşıma açılmıştır. Kar yağışı devam ettiği için 11 farklı bölgedebulunan ekiplerimizi bekletiyoruz. İl Özel İdaresi, İlimiz genelinde köyyollarında karla mücadele çalışmaları yoğun biçimde sürdürmektedir. Bu kapsamdamakine parkını güçlendirmeyi ve etkin biçimde karla mücadele etmeyi amaç  edinen İl Özel İdaresi mevcut greyder, karbıçaklı kamyon, yükleyici, rotatif (kar püskürme aracı), yol tuzlama ekibineilave olarak 3 adet kar bıçaklı kamyonu hizmete sokmuştur. İlimiz genelindeIsparta İl Özel İdaresi sorumluluğunda bulunan köy yollarında tüm idareci,teknik personel, ekipman ve iş makinesi ile kar mücadelesi çalışmalarınısürdürmekte olup halihazırda kar yağışı ulaşıma kapalı köy yolubulunmamaktadır. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR