19 Mayıs 2024 Pazar

Yalvaç'ta hıdırellez coşkusu

Yalvaç'ta hıdırellez coşkusu

Isparta

Baharın müjdesi Hıdırellez Bayramı, Yalvaç’ta coşkuyla kutlanıyor.

Yalvaç Belediyesi öncülüğünde her yıl geleneksel olarak kutlanan Hıdırellez Şenlikleri bu yıl da gerçekleştirildi.Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.  

Saat 14:00'da yapılan açılış programı ile Hıdırellez Ateşi yakıldı. Kuşçular Derneği kuş gösterisi, Yalvaç Müzik Kültür Sanat Derneği Halk Oyunları gösterisi, Yalvaç Belediyesi Mehteran Takımı Konseri, Yalvaç Belediyesi Karate Okulu gösterisi, Çınar Spor Klübü gösterileri ve çocuklara yönelik ödüllü yarışmalar düzenlendi. Sonrasında ise Yalvaç sinemalarında Hacivat ve Karagöz gösterileri gerçekleşti.

Hıdırellez coşkusu bu akşam Yalvaç Müzik Kültür Sanat Derneği Korosu konseri ve Ali Mahsuni Seven ve Yudum Çiçek konserleri ile sona erecek.

Yalvaç Belediyesi’nden yapılan paylaşımda ise; “Hıdırellez Şenliklerimizin açılışını bir dizi etkinlikle tamamladık. Halk Oyunları, Karate ve Tekvando gösterileri, Çocuk Oyunları, Hacıvat ve Karagöz ve Mehteran gösterileri sergilendi. Akşam düzenleyecek olduğumuz Müzik Kültür Sanat Derneği Korosu ve Ali Mahsuni Seven ve Yudum Çiçek konserlerine tüm halkımız davetlidir” denildi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR