26 Nisan 2024 Cuma

ÖZEL'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin İl Başkanlığı tarafından Gülcü Mahallesi'nde düzenlenen mitingde konuştu. Özel'in hedefinde ise MHP ve CHP vardı.

Isparta

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti mahallemitingleri ile vatandaş ile buluşuyor. Gülcü Mahallesi'nde oldukça kalabalıkbir miting düzenleyen AK Parti, milletvekili adayları ile halkı buluşturdu. Mitingdekonuşan mevcut Milletvekili ve adayı Recep Özel, seçim çalışmaları sırasındayaşadığı ilginç bir olayı anlattı. Keçiborlu ilçesi ziyaretinde MHP'nin seçimotobüsünün sürekli kendilerini takip ettiğini dile getiren Özel, biz konuşurkenyakınımızdan geçerek bizi takip ediyor. Bende yanına giderek; "Sen buarabayı burada sürebiliyorsun da yüreğin yetiyorsa git Diyarbakır'da sür dedim.Ondan ortalıktan kayboldu" diye konuştu.

Özel daha sonra ise CHP ve MHP'ye göndermelerde bulundu. Emekliyeve asgari ücretliye şu kadar para vereceğiz diyorlar. 6 ay sonra ülke iflaskonumuna gelir. Biz kömür, makarna dağıtırken eleştiriyorlardı. Böyleeleştirilerden hiç sizin emekli maaşınızı artırırlar mı? Onların solcuğu vemilliyetçiliği fotoğraflardadır. Biz vatanını milletini sevenin her zamanyayındayız. Burada vatan, millet, Sakarya demek çok kolay. Ama doğuda hem buülkenin bayrağı hemde kendi parti bayrağı ile miting yapamıyor. SayınCumhurbaşkanımız Van'da Diyarbakır'da, Bitlis'te, Bilgöl'de miting yapıyor. Allah'tanAK Parti varda oradaki vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Kim bölücü MHP veCHP'dir. Bu ülkenin çimentosu biziz. Biz daha uzun yıllar bu memleketin başındaiktidar olmaya devam edeceğiz. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mühendis

03 Haziran 2015 Çarşamba 22:48

Size bir mühendis hesabı yapayım...Hükümetin ileri şahsiyetleri kişi başı milli geliri meydanlarda defalarca 10000 ABD dolarının üstünde beyan ettiler. Bu rakam yaklaşık yıllık kişi başına düşen gelirin 26000 TL olduğu demektir. Bu durumda asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaşın aylık geliri yaklaşık 2400 TL olması gerekir. Halbuki mevcut durumda asgari ücret net 949 TL'dir.Peki asgari ücretlinin 1400 TL'si nereye gitti? Vatandaşa zaten hakkı olan ücret sadaka olarak mı verilmektedir?

Ekonomist

04 Haziran 2015 Perşembe 12:19

Sayın Mühendis,Asgari ücretlinin payı Devlet kesesinden yardım görüntüsü altında çıkar gruplarına oy devşirme, rant aracı olarak kullanılmaktadır. Hırsızlık Milli iradeye ipotek koyarak başlamaktadır. Vatandaşın zaten hakkı olan ücret sadaka olarak verilmektedir. Bu yolla elde edilen oy HARAMDIR. Millete de hayır getirmez...

vatandas

03 Haziran 2015 Çarşamba 23:13

SÜPER BIR YORUM ;ELINIZE SAGLIK!

murat

03 Haziran 2015 Çarşamba 21:19

şu tek mıllet lı secım sarkınızı burda değil orda soyletın arabalarınıza

Sessiz

03 Haziran 2015 Çarşamba 16:58

Siz kömür ve makarnaları oy uğruna dağıtıyorsunuz

sdu öğrenci si

03 Haziran 2015 Çarşamba 13:07

SAYIN VEKIL OGRWNCILERINDE OYU VAR ŞU KIRA ISLERINE BIR EL AT NASIL IS BU AGZNI ACMIYORSUN HERSEYE KARISTIN REKTORU SECTIN BUNUDA YAPTA GORELIM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR