29 Mart 2024 Cuma

ÖYLE ŞEYLER ÇALDI Kİ HERKES ŞAŞTI KALDI

ÖYLE ŞEYLER ÇALDI Kİ HERKES ŞAŞTI KALDI

Isparta

Yedişehitler Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde ikametten bir adet LCD televizyon ile bir adet Laptop bilgisayarın çalınmış olduğu ve olayın faillerinin halen denetimli serbestlik tedbiri ile kontrolü olan ve iki ayrı suçtan dolayı hakkında aranma kararı olan A.E. ve M.T isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, yapılan takip sonucu M.T. isimli şahıs yakalanmış ve sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişti.

Olayın diğer faili olan ve iki ayrı suçtan arandığı anlaşılan A. E. isimli şahıs ekiplerimizin yürüttüğü takip neticesinde Yedişehitler Mahallesinde görülerek yakalanmak istenilmiş, şahsın kaçmaya çalışması sonucu yaşanan kovalamacanın ardından yakalanmış ancak şahsın direnmesi sebebi ile zor kullanılarak etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır.

Yapılan inceleme sonucu A.E. isimli şahsın Gülistan ve Hızırbey Mahallelerinde meydana gelen iki ayrı “İkametten Hırsızlık” olayınında faili olduğu, bu ikametlerden 6 adet çeyrek altın, 2 çift altın küpe, 1 adet gümüş kolye, altın ve gümüş kolye uçları ile 1 adet cep telefonu çalınmış olduğu tespit edilmiştir.

Yakalanan şahıs iki ayrı suçtan dolayı arandığı ve üç ayrı“ikametten hırsızlık” olayının faili olarak yakalanması sebebi ile hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR