29 Mart 2024 Cuma

ÖYLE BÖYLE DEĞİL

ÖYLE BÖYLE DEĞİL

Isparta

Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da gök gürültülü sağanak yağış geliyor. Sağanak yağışlar, bölgede bir hafta boyunca etkili olacak.Meteoroloji, gerekli önlemlerin alınması konusunda uyardı.

Meteoroloji Antalya 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, gökgürültülü sağanak yağışlar Isparta ve Burdur'da bugün (2 Mayıs Pazartesi), Antalya ve Muğla'da ise yarın (3 Mayıs Salı) başlayacak.Meteoroloji'nin verilerine göre, yağışların bir hafta boyunca etkili olması bekleniyor. Yağışlar Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'un tüm ilçelerinde etkili olacak.

 

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Hava sıcaklıklarında da düşüş görülecek. Antalya'da beklenenen düşük hava sıcaklığı 8, en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olacak.Muğla'da da en düşük hava sıcaklığı 7, en yüksek hava sıcaklığı ise 30 derece olması bekleniyor. Isparta'da beklenen en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı ise 4-20. Burdur'da beklenen en düşük hava sıcaklığı 3 dereceye kadar inerken, en yüksek hava sıcaklığı ise 23 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji, sağanak yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel,ani su baskınları ve trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkilileri ve yurttaşları önlem almaları konusunda uyardı


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dAMLA

02 Mayıs 2016 Pazartesi 16:59

ya hava güneşli olsunnnnn

S

02 Mayıs 2016 Pazartesi 13:37

böyle haber yapıyosunuz Millet İnşallah bugün hava yağmaz dedikçe Rabbim bereketimizi vermiyor. Ne var yani yağışta, şekermiyiz eriyecek! Allah'ın bereketi üzerimize olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR