25 Nisan 2024 Perşembe

Öyle Bir Yöntemle Hırsızlık Yaptı ki...

Öyle Bir Yöntemle Hırsızlık Yaptı ki...

Isparta

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

 İŞYERİ GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANAN ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

 İstiklal Mahallesinde faaliyet gösteren bir çay bahçesinin sahibi ve çalışanları son bir ay içerisinde geceleri sürekli işyeri alarmı çalması sebebi ile kontrole gittiklerini ancak herhangi bir olumsuz duruma rastlamadıklarından durumu önemsemediklerini, bu durumun bir süre bu şekilde devam ettiğini ancak geçtiğimiz hafta iş yeri içerisinde bulunan çeşitli oyun makinalarının ve yazar kasanın içerisinin boşaltılmış olduğu ve malzeme dolabında bulunan çay, şeker ve yiyecek maddelerinin de yerinde olmadığını görmeleri üzerine yaptıkları müracaat sebebi ile iş yerinde Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından gerekli incelemeler yapılmıştır.

Ekiplerimizce işyeri güvenlik kameralarına ait kayıtların incelenmesi neticesinde değişik tarihlerde işyerine giren şahsın C.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, yapılan takip neticesinde C.Y. isimli şahıs yakalanarak hakkında “İşyerinden Hırsızlık” suçundan yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR