19 Mart 2024 Salı

ÖYLE BİR YERDE SAKLAMIŞ Kİ ...

ÖYLE BİR YERDE SAKLAMIŞ Kİ ...

Isparta

Nurettin ARKAN/YALVAÇ (Isparta)

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde polisin 'nitelikli yağma suçundan' evine baskın düzenlediği şüphelinin balkona sakladığı 200 bin lira bulundu. Paranın kendisine ait olduğunu öne süren şüpheli, daha sonra bunun FETÖ'den tutuklanan damadına ait olduğunu itiraf etti.

Yalvaç'ta oturan 69 yaşındaki A.B., geçen pazar gecesi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, düğünden eve döndüğü sırada önceden tanıdığı 20 yaşındaki İ.C.A., 29 yaşındaki M.H. ile 65 yaşındaki M.K.'nin kendisini zorla otomobile bindirip tenha bir yere götürdüğünü öne sürdü. Burada başına tabanca dayayan 3 şüphelinin parmağındaki yüzüğü, cep telefonu ve cüzdanını aldığını aktaran A.B. ayrıca boş kağıt ve senede imza attırıldıktan sonra kendisini bıraktıklarını iddia ederek, şikayetçi oldu.

POLİS EVLERİNE BASKIN YAPTI

İhbar sonrası harekete geçen polis, şüphelilerin ikametlerine baskın düzenledi. 3 şüpheli gözaltına alınırken, M.K.'nin evinde arama yapan polis balkonda desteler halinde saklanmış 200 bin lira buldu.Paraların kendisine ait olduğunu öne süren M.K., daha sonra bunların 1 Kasım'da FETÖ'den tutuklanan damadı R.A.'ya ait olduğunu, kızının da saklaması için kendisine verdiğini itiraf etti. Polis, 200 bin liraya savcılık talimatıyla el koydu.

'Nitelikli yağma suçundan' haklarında işlem yapılan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR