28 Mart 2024 Perşembe

Öyle Bir Kampanya Başlattı Ki...

Öyle Bir Kampanya Başlattı Ki...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulubü DFoğu ve Güneydoğu'da operasyonda olan asker ve polisler için,içerisinde temel ihtiyaç malzemeleri olan destek kutuları gönderiyor.

 

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada kampanyaile ilgili şu bilgiler verildi; "PAGUK, terörle mücalede kapsamında, Doğuve Güneydoğu'da operasyonda olan Asker ve Polislerimize, destek kutularıyolluyor.

 

Temel ihtiyaçların olduğu destek kutuları 10 TL olup,içerisinde iç çamaşırı, çorap, eldiven, sabun, şampuan, diş macunu ve fırçası,el kremi, tshirt bulunmaktadır. Özel olarak istekler Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı göndermemiz yönündedir. Gönderilen kutuların içerisine iletişim numaranızı ve destek mesajlarınızı yazmanız özellikle rica edilmektedir.İsteyen arkadaşlarımız kendi destek kutularını oluşturabilir.

 

Paketler Isparta Emniyet Müdürlüğü ve Eğirdir Dağ Komando Okulu tarafından operasyon bölgesine ulaştırılacaktır. Detaylı bilgiyi 0530 77397 78 ve 0531 207 71 93 nolu telefonlardan alabilirsiniz"

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR