19 Nisan 2024 Cuma

Otomotiv sektörü Türkiye’nin şah damarıdır

Otomotiv sektörü Türkiye’nin şah damarıdır

Isparta

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı(MASFED) ve Isparta Oto Galericiler ve Otomotivciler Derneği Başkanı Yalçın Baysan ve dernek üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Baysan yaptığı konuşmada otomotiv sektörünü Türkiye’nin ‘Şahdamarı’ olarak nitelendirdi.

Otomotiv sektörünün dünyada ve Türkiye’de asla yok olmayacak sektörlerin başında geldiğini ifade eden Baysan,  “Otomobil insanlar için artık bir ihtiyaçtır.Kim olursa olsun kişi kapısının önüne bir araç mutlaka koymak istiyor çünküartık araba insanlarla özdeşleşti” diye konuştu.

OTOMOTİV TÜRKİYE’NİN ŞAH DAMARI

Baysan şunları söyledi: “Bu kahvaltıyı birlik, beraberlik ve kaynaşma adına düzenlemiş bulunuyoruz. Siz değerli üyelerimizin yanında olabilmek için fikir alışverişi içinde olabilmek, sorunlarımızı hep beraber paylaşabilmek birlik ve beraberlik ve dayanışma içerisinde olabilmek için bunu bir başlangıç olarak kabul ediyorum. Otomotiv Türkiye ekonomisinin şah damarıdır. Baktığımız zaman her yıl dünya ekonomilerine bakıldığı zaman gerileme dönemi yaşanırken o ekonomileri de canlandıran hiçbir zaman geri adım atmayan otomotiv ihracatı ve üretimidir. Her yıl yüzde 7 ve yüzde 8 artarak devam etmektedir. İnsanların kendi nezdinde mutlaka otomotiv insanların evininönünde olmak zorunda. Çünkü otomotiv artık bir ihtiyaçtır”

 

Yalçın sözlerine şöyle devam etti; Araç satışlarında son dönemde olumsuzluk teşkil eden 2 büyük unsur var birincisi Araç sigortalarındaki afaki fiyat artışı, diğer konu ise sahibinden.com'un araç listeleme ücretlerinde yüksek fiyat politikası ve sınırlar getirmesidir,seçimlerden sonra bu konularla daha çok ilgileneceğiz, dedi, Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olabilmenin önemine değinen Yalçın Baysan, dernek üyeleriyle bundan sonra sık sık bir araya gelinmesi gerektiğine işaret etti.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bizim insanımız

31 Ekim 2015 Cumartesi 13:20

Yorum yapan şahsiyetler siz ne iş yapıyorsunuz merak ettim, ben oto tamircisiyim bu esnaflardan hiç bir zarar görmedim ama ayakci takımı olanlardan araç alan çok müşteri geldi ağzı yanmış galiba sizde ayakcı takımısınız.Cesaretiniz varsa sizde çıkın basına icraat yap laf yapma

Ispartalı

28 Ekim 2015 Çarşamba 21:54

Bunları adam yerine koyupda buraya haber yapanlara yazıklar olsun!!!!!!

deniz

28 Ekim 2015 Çarşamba 15:26

ikinci el araba alıp satmakla şahdamarı olunmaz.bilmiyorsan bi iktisatçya sor komik komik açıklamalar yapma

Senin

28 Ekim 2015 Çarşamba 08:48

Dinime küfreden müslüman olsa derler ya. sahibinden.com u şikayet eden bu zatın aynı sitede kaç tane ilanı var bir inceleyin. pert arabaları sıfır fiyatına nasıl satcanız sahibinden .com olmasa

vatandaş

28 Ekim 2015 Çarşamba 08:35

ne şahdamarı ne üretiyorsunuz ne satıyorsunuz sanki siz olmasanız vatandaş araba alıp satmasını bilmiyomu

Yezitler

27 Ekim 2015 Salı 15:52

Galericiler abartmayın. neyin şahdamarı 2 el oto pazarı. siz bunu rant kapısı yapıcaksın. Şah damarı yürün hadi tarım mı hayvancılıkmı neki. Adam kenefin kapısında sıkışmış kenefci kendini bulunmaz sanır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR