19 Mart 2024 Salı

OTOMOBİLLER KAVŞAKTA BİRBİRİNE GİRDİ

Eğirdir Jandarma Kavşağında meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Isparta

Eğirdir Jandarma Kavşağında meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. Isparta istikametine gitmekte olan 32 FB 862 Plakalı araç ile  Altınkum Plaj yolundan ana yola çıkan  07 ZG 044 Plakalı araç şiddetli bir şekilde çarpıştılar, çarpışmanın etkisi ile araçlardan bir tanesi Konya istikametine seyir halinde olan TIR'a çarptı. Olay yerine ambulanslar sevk edildi, yaralılara müdahale ediliyor. Trafiğin yoğun olduğu dakikalarda meydana gelen kazada can kaybının olmaması sevindirdi. Olay yerinde Polis ekipleri tarfik-güvenliğini sağladı. Büyük ölçüde maddi hasar meydana gelen araçlar kurtarıcılar ile olay yerinden kaldırıldı.

Haber-Foto : Kemal ERBEN EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Özgür

18 Ekim 2017 Çarşamba 10:56

Kardeşim Ispartanın ne merkezi ne ilçeleri her taraf berbat ışıklandırmalar berbat yollar berbat ne yolu bitti ne ışığı ne kazası bu şehire iyi bir şehir plancısı lazım değilse bu halk daha ćok çeker..

Şöför

18 Ekim 2017 Çarşamba 01:47

Isparta da Aliköy kavşağına ve şehir hastanesine demir yolunun oraya acil ışık konulması lazım burdan belediye başkanı be sayın valiye sesleniyorum orlardada kaza olmaması bi mucize bir an önce ışık koyun Canlar gitmeden

Öneri hep var uygulayan yoki

17 Ekim 2017 Salı 23:46

Oraya ve köprü başı kavşağına sinyalizasyon ışıklar konması gerek ot çiçek böcek değil kafa NATO mermer NATO cahil yönetim

Kaos kargaşa herşey bırda!

17 Ekim 2017 Salı 19:35

Bu yola ışık koymayan ve kavşak duzenlemesi yapmayan. Yetkılıler sorumludur! Hergun altınkum tarafından ana yola tavşan gıbı atlayan araba ve kamyonlar trafıgın içine etmekteler! Bu durumu ızleyen trafık ve karayolları da fılmın yonetmenlerı oluyor!!!

AngryDriver

17 Ekim 2017 Salı 17:52

Be g.zekalı ana yola pat diye çıkılır mı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR