20 Nisan 2024 Cumartesi

OTOMOBİL TIRIN ALTINA GİRDİ

Isparta - Antalya yolunun 50 kilometresi Karacaören Barajı mevkiinde tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Edinilen ilk bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti.

Isparta

Edinilen bilgiye göre 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 13:30 sularında Antalya’dan Isparta’ya gitmekte olan 32 AG 177 plakalı otomobil, Burdur-Antalya Karayolu’nun Bucak ilçesine bağlı Karacaören köyü yakınlarında Isparta’dan Antalya’ya gitmekte olan 07 GSF 44 plakalı  tır  ile çarpıştı.

Yaşanan trafik kazasında otomobil içinde bulunan Isparta nüfusuna kayıtlı Muhammed Karataş (1991) ile yanında bulunan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Mehmet Tutuş (1995) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle Burdur-Antalya Karayolu bir müddet trafiğe kapatılırken, kazada vefat eden  Muhammed Karataş ve Mehmet Tutuş’un cenazeleri Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

14 Aralık 2014 Pazar 12:51

dün bende o yoldan ıspartaya geldim. trafik işaretleriyle, yoldaki çizgiler arasında uyuşmazlık var. 2 şerit tırmanma tabelası varken, yolda iki şeridede sollama hakkı verilmiş. dikkatli olmak lazım. karayollarının bu durumu düzeltmesi gerekli.

Mustafa Karakiraz

13 Aralık 2014 Cumartesi 22:27

Hayatını kaybedenlere Allah dan rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR