29 Mart 2024 Cuma

OTOMOBİL TAKLA ATARAK ŞARAMPOLE DEVRİLDİ!

OTOMOBİL TAKLA ATARAK ŞARAMPOLE DEVRİLDİ!

Isparta

ISPARTA-Eğirdir karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle otomobil takla atarak şarampole devrildi. Isparta'dan Eğirdir istikametine seyir halinde olan A.D. yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak yoldan çıktı. Şarampole devrilen otomobilde sürücü ise hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil Servis ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yaralıyı ayakta tedavi etti. Polis ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

32

21 Haziran 2016 Salı 20:25

Yol bile yapılamıyor standartlara uygun!! Yazık yaw yazıkk paralara zamana .... İllaki dubaları mı haber yapıcaksın 32?

Bu nasıl

20 Haziran 2016 Pazartesi 18:23

Yolun yuksekliği ağaçların tepesine geldi neredeyse! Onceden yol kenarında demır barıyerler vardı, yeni yol yapılırken bunlar söküldü ve yenisi yapılmadı! Yolda kontrol yok, yol ortasından her 200 metreye bır ana yola çıkış yapılmış, baglantılar hatalı! Kavşaktan değil herkes buralardan geçiyor. Yola asfalt dökmeyle yol yapılmış olmuyor, guvenlik sıfır! Yetkılılere bunu bıldırın lutfen! Şikayetçiyız!!!

kaza

21 Haziran 2016 Salı 08:43

bu arac takla falan atmadı söfür direksiyon basın da uyumus idi dreksiyon hakımıyetini yitirince arac on tarafının ustune düserek agacın altın da kaldı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR