24 Nisan 2024 Çarşamba

OTOMOBİL MOTOSİKLETE ÇARPTI

OTOMOBİL MOTOSİKLETE ÇARPTI

Isparta

Isparta'da meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza Kaymakkapı Meydanı Süleyman Demirel heykelinin önünde meydana geldi. Mimar Sinan Caddesi istikametinde gelen bayan sürücünün yönetimindeki otomobil valilik istikametinden gelen motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine acil servis ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı sedye ile hastaneye götürülürken cep telefonunu elinden bırakmaması dikkat çekti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tanık

27 Haziran 2016 Pazartesi 23:27

Olayın olduğu anda ben de aracımla yeşil ışığın yanmasını bekliyordum. Diğer aracı bilmem ama elektrikli bisiklet sürücüsü yeşil yanmadan hareket ederek kavşağa girdi. En doğrusunu MOBESE kameraları gösterecektir. Ehliyetsiz, kasksız, hiçbir kural tanımadan yollarda ve kaldırımlarda tehlike saçan elektrikli bisiklet sürücüleri hakkında gereken düüzenleme yapılmalıdır. Allahtan kaza ucuz atlatıldı.

Melahat

27 Haziran 2016 Pazartesi 09:45

Vurgulamak istediğiniz sürücünün bayan olduğu mu? Haberleri cinsiyetçi yazmayın artık... her gün onlarca kaza oluyor takip ediyoruz buradan, hiç "erkek sürücü şuraya buraya, şuna buna çarptı" ya da "erkek sürücülerin kullandığı arabalar çarpıştı" yazdığınızı görmedik...

aaa

27 Haziran 2016 Pazartesi 09:26

trafık gecıs ustunluğümotorelektrıklı motorbısıklet ambulns ıtfaıye polıs

Rezıl

27 Haziran 2016 Pazartesi 00:19

Hangınız kırmızı da gectı?? Isparta= trafıkorezaletto

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR