02 Mayıs 2024 Perşembe

Otomobil Kamyona Çarptı: 2 Ölü 2 Yaralı

Otomobil Kamyona Çarptı: 2 Ölü 2 Yaralı korkunç kazada. Senirkentli anne ve oğul hayatını kaybetti....

Isparta

Denizli'de trafik kazası: 2 ölü 2 yaralı- Acıpayam ilçesinde otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu sürücü ve yanındaki annesi hayatını kaybetti, kamyondaki 2 kişi ise yaralandı Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü iki kişi yaralandı.

Denizli'de trafik kazası: 2 ölü 2 yaralı- Acıpayam ilçesinde otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu sürücü ve yanındaki annesi hayatını kaybetti, kamyondaki 2 kişi ise yaralandı Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü iki kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre,Acıpayam ilçesi Aligöz mevkinde Senirkent doğumlu Gökhan Ertunç (33) idaresindeki 07 EPS 64 plakalı otomobil aynı yönde ilerleyen Ramazan Karakoç (28) yönetimindeki 03 VS 027 plakalı kamyona arkadan çarptı.Kazada, otomobil sürücüsü  Senirkent doğumlu Gökhan Ertunç ile araçta bulunan annesi Yeteriye Ertunç (60) sağlık ekiplerinin yaptıkları müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.Yaralı kamyon sürücüsü Karakoç ile yanındaki Şakir Şeşmen (17) Acıpayam Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı..

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ısparta mantolama

03 Mart 2015 Salı 09:27

temiz bir kardeşimizdi ALLAH mekanlarını cennet etsin tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar niyaz ederim.

yasin bayraktar

02 Mart 2015 Pazartesi 19:50

allahım rahmet eylesin mekanları cennet olur inşaallah amin

Senirkentli

02 Mart 2015 Pazartesi 09:01

Allah rahmet eylesin geride kalanlara büyük sabırlar versin…

Yasin Özdemir

02 Mart 2015 Pazartesi 00:07

Arkadaşımızın kardeşi ve annesi,(Gökhan bey annesi ile beraber; Bodrum'da yoğun bakıma alınan babasını ziyarete giderken kaza geçirmiş) çok üzüldük. Allah mekanlarını cennet eylesin. Geride kalanlara,başta hamile eşine,abisi Altan Bey e ve tüm yakınlarına Rabbim sabır versin.

SenGetLi

01 Mart 2015 Pazar 21:43

Çok üzüldüm arkadaşımıza senirkent in sevilen sima larındandı mekanı cennet olsun inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR