24 Nisan 2024 Çarşamba

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI; 1 YARALI

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI; 1 YARALI

Isparta

Şarkikaraağaç İlçesinde motosiklet ile Otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.Edinilen bilgilere göre, kaza Çiçekpınar Kasabası çördük mahallesinde meydana geldi.

 

Yenişarbademli istikametinden Şarkikaraağaç’a gitmekte olan 32 SP 322 plakalı motosiklet sürücüsü Deniz K. (36) ile Şarkikaraağaç istikametinden Çiçek pınar Kasabası istikametine gitmekte olan 42 B 0636 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa G. (29) ile çarpıştı.



 

Çarpışmanın etkisiyle yere savrulan kasksız motosiklet sürücüsü Deniz K. ağır yaralandı.  Edinilen bilgiye göre Mustafa G. yönetimindeki 42 B 0636 otomobil Şarkikaraağaç-Yenişarbademli kara yolu üzerinde Çiçek pınar Kasabasında evine dönerken, karşı yoldan gelen Deniz K. yönetimindeki 32 SP 322 plakalı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı.  Yaralı 112 acil servis ekipleri tarafından Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılırdı. Durumu ağır olan Deniz K. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Şarkikaraağaç Ekspres

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR