19 Nisan 2024 Cuma

OTOMOBİL EŞEĞE ÇARPTI

OTOMOBİL EŞEĞE ÇARPTI

Isparta

Isparta’da önceki gün eşine az rastlanır bir kaza meydana geldi. Gölcük yolu üzeri 30 evler mevkiinde seyir halindeki otomobil eşeğeçarptı.

Trafik kayıtlarına önceki gün ilginç bir kaza girdi. Asri Mezarlık altından Gülistan Mahallesi istikametine doğru ilerleyen 32 FS 537 plakalı otomobil eşeğe çarptı. Kazayı gören vatandaşlar hayvana ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen zabıta ekipleri talihsiz hayvanı alarak Isparta Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne götürüldü. Burada tedavi altına alınan eşek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gariplerim benim...

18 Ağustos 2016 Perşembe 03:36

Şu an ağlıyorum. Daha önceki gün su vermiştik. İki tane idiler.Çocuklarıma dedim ki,muhtemelen yaşlandığı için atmışlar bunları sokağa herhalde dedim.. Bir tane daha var.. gri bir merkep.. Onu dün akşam üzeri gördük yine sı verdik.. Birileri bari onu kurtarsın... Beyşehir in köylerinde eşek çok kıymetli dir.. Götürsünler ****ara bıraksınlar allah rızası için...

Vatandas

17 Ağustos 2016 Çarşamba 21:29

O eşeği yolun ortasina birakan kim ise onu bulup cezasini kesmek gerek. Ben sabah gectim ordan. O eşekler ordaydı iki eşek vardi. Yolun ortasında yeşillik var diye o eşekler oraya bırakılmaz. Yol otoban değil ama o eseklerin yeri de orasi degil. Saat 18 gibi tekrar işten dönerken gördüm çağrıldığını. Yazık günah arkadaş.

Yavaş

17 Ağustos 2016 Çarşamba 19:18

Yavaş gıt orası otoban mı??

Ne

17 Ağustos 2016 Çarşamba 12:56

Eşeğin şehrin caddelerinde ne işi var?Burası köy mü?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR