25 Nisan 2024 Perşembe

OTOBÜSLER SESSİZCE DOLAŞACAK!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz'ın 1 Kasım seçimleri sürecinde propaganda yöntemi ile ilgili toplantı için biraraya geldikleri öğrenildi.

Isparta

Seçim güvenliği ve propaganda yöntemlerinin konuşulduğu toplantıda önemli kararlar alındı.

GÜRÜLTÜ PATIRTI YOK!

4 parti il başkanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ülkenin terör gündemiyle meşgul olması ve 1 Kasım seçimlerinin erken genel seçim olması dolayısıyla gürültü ve patırtıdan uzak bir dönem geçirilmesi konuşuldu. İl başkanlarının fikir ve görüşlerinin alındığı toplantı sonunda Isparta'da 1 Kasım seçimleri propaganda yöntemleri belirlendi.

OTOBÜSLER SESSİZCE DOLAŞACAK

Buna göre, Isparta'da ilk kez bu seçimde seçim otobüsleri sessiz bir şekilde dolaşacak. Seçim otobüslerinden parti müzikleri yayınlanmayacak. Böylece gürültüden dolayı halka rahatsızlık verilmeyecek.

BAYRAK SÜSLEMELERİ SINIRLANDIRILDI

Parti bayrakları ile ilgili süsleme konusunda da bazı kararlar alındı. Partiler sadece seçim koordinasyon merkezleri önünde ve miting yapılacak alanlarda süsleme yapabilecek. Onun dışında şehirde parti bayraklı süsleme yapılmayacak. Bu kararla da görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş oldu.

KONVOY YAPILMAYACAK

Diğer bir karar ise diğer seçimlerde olduğu gibi konvoydüzenlenmemesi. Bu seçimde de partiler konvoy yapılmaması konusunda fikirbirliğine vardı. 4 il başkanının onayıyla alınan kararlar uygulmaya konuldu. İl başkanları 1 Kasım'a kadar bu kararların uygulanması konusunda taahhütte bulundular.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

09 Ekim 2015 Cuma 12:00

Demekki oturup konuşabiliyorlarmış

emekl,

08 Ekim 2015 Perşembe 17:03

çok güzel olmuş keşke seçimler hep böyle olsa bizleri nefret ettirmeseler heps,ne başarılar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR