19 Nisan 2024 Cuma

OTOBÜS YOLDAN ÇIKTI 5 YARALI

OTOBÜS YOLDAN ÇIKTI 5 YARALI

Isparta

Burdur’da etkili kar yağışı il merkezi, ilçe ve köylerde de yaşamı olumsuz etkiledi.

Burdur’un Karamanlı İlçesi’nde bir yolcu otobüsü ile bir kamyonun yoldan çıkarak tarlaya girmesi sonucu 5 kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla’nın Ortaca ilçesinden Kayseri’ye giden Akın Polat yönetimindeki 38 YC 838 Plakalı yolcu otobüsü, yol yapım çalışmalarının devam ettiği Karamanlı ilçesi yakınlarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya girdi.

Kazada, 2’si yabancı uyruklu 20 yolcu ve 3 personelin bulunduğu araçta, şoför Akın Polat ile yolculardan Nihat Arslandok, Özcan Kızmaz, Recep Ergül ve Emriya Görür hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, araçta kalan diğer yolcular, firmanın göndereceği otobüs gelinceye kadar Karamanlı Belediye’si tarafından konuk edildi.

Yolda kalan vatandaşları ev sahipliği yapan Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, “Fethiye’den Kayseri’ye seyahat eden otobüste bulunan yolcularımızı çamlık aile çay bahçesinde ağırladık. Belediyemiz otobüsü ile yolculara yardımcı oluyoruz ve transferlerini sağlıyoruz. Grayderimiz ile yol açma çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş olarak

29 Aralık 2016 Perşembe 11:54

Baskandan ve gönüllü olanlardan allah razı olsun insallik bu işte

serdar

29 Aralık 2016 Perşembe 10:16

Helal olsun ,tebrik ediyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR