20 Nisan 2024 Cumartesi

OTOBÜS UÇURUMA YUVARLANDI

OTOBÜS UÇURUMA YUVARLANDI

Isparta

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksek okulu öğrencilerini taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında kaza yaptı. Kazada 6 öğrenci öldü, 23 öğrenci de yaralandı.

Eskişehir'e gezi amacıyla giden üniversite öğrencilerini taşıyan iki otobüsten 32 YV 436 plakalı olanı, Çay'ın Karamık Köyü yakınlarında yağış nedeniyle yoldan çıkarak 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 öğrenci öldü, 23 öğrenci de yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İbrahim Akcan

25 Ekim 2014 Cumartesi 17:59

Ölüm en büyük vaizdir ömür bir saniye ..

kabacalı

25 Ekim 2014 Cumartesi 13:32

Yalvaç çay arası kestirme bi yol. O yolda yağışlı havada eşek bide yürümez. 2 litre az mazot yakacam diye 6 tane can gitti evlere ateş düştü degdimi simdi . Allah rahmet eylesin ailelerine sabır kar versin.

Tahir Güven

25 Ekim 2014 Cumartesi 12:35

Bu kış şartlarında ne olurdu erteleseydiniz şu geziyi...Herkes uyarıyor yoğun yağmur, kar ve fırtına var diye....Neden dinlenmiyor bu haberler....Yazık oldu çocuklara...Ölenlere Allah tan rahmet diliyorum.Yaralı evlatlara da acil şifalar dilerim...Gençliğimize sahip çıkalım lütfen......Öğrenci taşıyan tüm sürücüler lütfen dikkat.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR