26 Nisan 2024 Cuma

OTOBÜS TAKVİYESİ YAPILDI

OTOBÜS TAKVİYESİ YAPILDI

Isparta

Isparta Halk otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz,eski askeri hastaneye vatandaşların rahatça ulaşımı için özellikle sabah saatlerinde takviye otobüs çıkarıldığını söyledi.

Başkan Mehmet Yavuz, özellikle sabah saatlerinde 5 mahalleden Akkent Toki'ye sefer düzenlendiğini ve otobüslerin Isparta Devlet Hastanesi Yunus Emre Ek Hizmeti binası önünden geçtiğini söyledi.

Yavuz, "Sabahleyin Binbirevler, Işıkkent, Batıkent'ten Akkent Toki'ye araçlarımız gidiyor. Saat 07.25'de Adliye önünden kalkan otobüsümüz Öz-kanlar Kavşağı güzergahından Toki'ye gidiyor, 07.30'da Müftülük binası önünden kalkan Halıkent, ayazmana, Gülevler, Köy Garajı, cezaevi güzergahından Toki'ye giden otobüsümüz var. Saat 07:00'ye kadar her 20 dakikada Akkent TOKİ'ye otobüs kaldırılıyor. Saat 06:30'dan 23:00'e kadar da buraya seferimiz var" bilgisini verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şöfor

19 Ekim 2016 Çarşamba 08:11

Başkan sen sabah 7:00, 7:20 ve 7:40 otobüslerine Tuhafiyeciler Sitesinden binmeye çalış bi, binebilirsen alkışlayalım seni. 36 numara Işıkkentten dolu kalkıyor zaten, Hızırbeyden bile binilmiyor. Otobüslerinin durumundan bihabersin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR