29 Mart 2024 Cuma

OTEL AYARINDA HUZUREVİ

OTEL AYARINDA HUZUREVİ

Isparta

Isparta’nın Uluborlu ilçesine Türkiye’ye örnek olacak bu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi yaptıran hayırsever İşadamı Mehmet Şençopur,  yapımı bittikten sora Uluborlu Belediye’sine teslim edilen huzurevini protokol imzalanarak Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük ile Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Uğur Ünverdi'nin isteği üzerine İşadamı Mehmet Şençopur, ilçeye 5 yıldızlı otel ayarında Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi kazandırdı. Bu eser 65 kişilik ve 4 milyon TL'lik yatırım sonucunda tamamlandı.  Kişibaşına da 100 m2'lik oda düşüyor.

BABASI HAYRINA YAPTIRDI

Hayırsever İşadamı Mehmet Şençopur'un babası Hacı Ahmet Şençopur adına yaptırdığı ve Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ismi ile Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü işletecek. Geliri olan yaşlılardan belli miktarda ücret alınacak, geliri olmayanlar için de ücretsiz bakım hizmeti verilecek.

TEŞEKKÜRLER ŞENÇOPUR AİLESİ

Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, böyle bir eseri ilçemize kavuşturan Mehmet Şençopur’a teşekkür ederim diyen Başkan Ünverdi, “5 yıldızlı bir otel ayarında olan bu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile Uluborlu,Türkiye'nin yaşlı bakım merkezlerinden birisi olacağını söyledi”

 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, ise Türkiye'nin en iyi huzur evlerinden birini Uluborlu'ya kazandırmaktan ötürü mutlu olduklarını söyledi. Böyle bir yatırımı yaparak devlete bağışlayan Mehmet Şençopur'a teşekkür eden Kütük, "hayırsever işadamımızın babası Ahmet Şençopur adına yaptığı bu eser Türkiye'nin en iyi ve en güzel huzur evleri arasında. Buraya Türkiye'nin birçok yerinden bakıma muhtaç yaşlılarımızg elecektir. Bu huzurevi ile birlikte Uluborlu, Türkiye'nin en iyi ve tercih edilir yaşlı bakım merkezi olacaktır diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR