26 Nisan 2024 Cuma

OTANTİK DOĞA PARK BAYRAMIN HER GÜNÜ AÇIK

OTANTİK DOĞA PARK BAYRAMIN HER GÜNÜ AÇIK

Isparta

AYAZMANA Mesireliğinde bulunan doğa ile iç içe olan Otantik Doğa Park Çay Bahçesi, Kurban Bayramı'nda sizleri bekliyor. 4 Gün açık olan Otantik Doğa Park, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli saatler geçireceğiniz Isparta'nın tek mekanı olma özelliğini taşıyor. Ağaçların gölgesinde oturup bol bol oksijen alırken, bir demlik çay ve kumda Türk Kahvesi gün içerisindeki tüm yorgunluğunuzu alıyor. Otantik Park'ta neler var?

DONDURMA VE ALIŞVERİŞ MARKETİ

Otantik Doğa Park Çay Bahçesi, sıcak ve soğuk içecekler, Demlik Çay - Kumda Türk Kahvesi, Yayık Ayranı gözleme, tost ve köfte seçenekleri ile nargile hizmet veriyor. Hafta sonu ise tavuk döner hizmete sunuluyor. Ayrıca parkın her iki noktasında dondurma standı da bulunuyor. Parkın hemen girişinde ise alışveriş yapmak için markette yer alıyor. Parkın içinde ise çocuklar için ZIP ZIP oyun parka bulunuyor.

ÖZEL ZİNİ KAHVALTI

Otantik'te özel zini kahvaltı hazırlanıyor. Kahvaltınızı doğa içinde hem hesaplı hem de doğal ürünlerden oluşan zengin menüsü ile yapma imkanınız da bulunuyor. Menemenden sucuğa, kavurmadan kızartmaya, el açmasından, bazlamaya, yayık terayağından, pişiye kadar bir çok kahvaltı ürününün bulunduğu zini kahvaltı sizleri bekliyor.

OTANTİK DOĞA PARK'TA TEK KİŞİLİK KAHVALTI FİYATI 30 TL'DİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR