20 Nisan 2024 Cumartesi

Osman Zabun'dan müjde

Osman Zabun'dan müjde

Isparta

Isparta’nın içme su ihtiyacını karşılayan Darıderesi 2Göleti’nin ardından seçimler öncesinde ilimize gelen Orman ve Su İşleri BakanıProf. Dr. Veysel Eroğlu, Darıderesi 2 Göleti’nin temelini atmıştı. Temel atmatöreninde Isparta için gündeme gelen 3’üncü içme su göletinin de yer belirlemeçalışmaları başladı. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, göletin Sav’dadüşünüldüğünü açıkladı.

EĞİRDİR GÖLÜNÜ KURTARACAK BİR PROJE

Konuyla ilgili bilgi veren Zabun, şunları söyledi:“Darıderesi 1’i tamamladık ve suyunu ücretsiz olarak belediye aracılığıylaIsparta’ya veriyoruz. Bu yetmedi Darıderesi 2’nin temelini attık ve şuandainşaat çalışmaları devam ediyor. Bu da Isparta’yı ciddi anlamda hem temiz suyakavuşturacak hem de Eğirdir Gölü’nden kurtaracak bir başka boyutuyla EğirdirGölü’nü de kurtaracak temel projelerden birisi.

FİKRİ ALTYAPISI ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Şuanda 3.bir barajın fikri altyapısı üzerinde çalışıyoruz.Sav bu anlamda önemli bir potansiyel. Oradaki havzanın yeterli olup olmadığı yada tutabileceğiniz su miktarının böyle bir şeye hizmet edip etmeyeceği üzerindeçalışıyoruz.

ŞEHRİN REFAHINI YÜKSELTECEK HİZMETLER

Bunlar son derece önemli şeyler. Bunlar şehrin refah veyaşam kalitesini yükseltecek işler. Bunlar belediyenin hizmet alanıyla ilgiliolmasına rağmen biz sırf Ispartalı hemşehrilerimiz imkanlardan en güzel şekildefaydalansın düşüncesiyle kafa yoruyoruz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR