04 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Özer'in 23 Nisan mesajı

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı 

Isparta

TBMM'nin açılışının 104’nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkanı Mustafa Özer, “İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisimiz kuruldu. Yüce meclisimizin kurulduğu gün ise geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bir bayram olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edildi.
Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. Çocuklarımız, ülkemizi parlayan geleceğe taşıyacak birer yıldız, birer umut kaynağıdır. Evlatlarımızın, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, ülkemizi hep bir adım ileriye taşıyacak nitelikte, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı bireyler olarak yetişmesi ise bizim en büyük temennimizdir.
 Dünyanın dört bir yanında istikbalimizi parlayan gözleriyle aydınlatan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, yarın Eğirdir İlçe Stadyumumuzda hep beraber coşkuyla kutlayacağımız bu güzel bayrama tüm halkımızı davet ediyorum. " dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

k.demir

24 Nisan 2024 Çarşamba 02:13

sayın başkan ilerideki müreffeh Türkiye!yi inşa etmek şu an senin görevin.

Kamil Ocak

23 Nisan 2024 Salı 14:02

Yeni görev heyecanıyla atmışsınız biraz, Gelecek nesilden en çok küfür yiyen bizler olacağız

halime pak

23 Nisan 2024 Salı 11:07

tam tersini dusunuyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR