25 Nisan 2024 Perşembe

ORTAK NOKTAMIZ ISPARTA!

AK Parti Milletvekili Recep Özel, ayağı kırılan ve alçıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Milletvekili Özel'e Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal'da eşlik ederken ziyarette konuşan Milletvekili Özel; "Seçim meydanlarında siyasetin gereğini yapıyoruz ama sonuçta biz insanız. Şehrimizin belediye başkanına geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Günaydın'da ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek, çok duygulandığını bu yapılan ziyaretin kendisine büyük jest olduğunu söyledi. Günaydın; "Kavgamız Isparta, zaman zaman aramızda kavgada ederiz. Ama sonuç itibariyle Isparta için çalışıyoruz" dedi.  

Yaklaşık 45 dakika Isparta sorunları ile ilgili sohbet eden Milletvekili Özel ve Başkan Günaydın yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan aksn

29 Ağustos 2015 Cumartesi 15:04

Salı pazari bitirin..

MUSTAFA DONAT

27 Ağustos 2015 Perşembe 17:22

Akp li degılım ama gostermiş oldukları bu teveccühlerınden dolayı sayın özeli ve kadır beyı kutlarım

MÜBAREK İNSAN

27 Ağustos 2015 Perşembe 13:04

Sayın Özel'den de bu beklenir. Helal olsun sayın vekilime. Siyaset bir yere kadar. İnsanlık daha önemlidir. Sayın vekilim hep böyle olun.

Ispartalı

27 Ağustos 2015 Perşembe 12:04

Ben bu ziyareti kabul etmiyorum.. Biz Ak Partililer olarak nefret ediyoruz ziya'dan..!

Ercan

27 Ağustos 2015 Perşembe 15:12

Ayıp be kardeşim, Ne demek Ziya beyden nefret etmek. Senin milletvekilin nezaket ve kibarlık örneği göstermiş ve siyası rakibine ziyarette bulunmuş. Biraz insanlık öğrenmeni ve Ak Partiye yakışır söylemlerde bulunmanı tavsiye ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR