19 Nisan 2024 Cuma

Örgütün Eski İmamıydı

Örgütün Eski İmamıydı

Isparta

Dün Isparta Merkezli gerçekleştirilen Operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve örgütün eski Isparta sorumlusu,  şimdilerde ise Ege sorumlusu olduğu iddia edilen Osman Demirhan, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Demirhan'ın bir süredir FETÖ lideri Gülen'in Pensilvanya'daki malikanesinde kaldığı da iddialar arasında.

Demirhan'ın bir dönem Altınbaşak Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Demirhan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Örgütün Eski İmamıydı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

16 Mart 2016 Çarşamba 13:29

onları emniyet değil , öğrencilere yardım adı altında onlara yedirmek adı altında herkesten topladıkları paralarla aldıkları etleri sattıkları fakat yedirmedikleri öğrencilerinn hakları çarptı!hocanın gönderdigi takke degil külahmış... külahı kimlere geçireceklerini iyi biliyor imam !

alma öğrencinin hakkını...

16 Mart 2016 Çarşamba 12:21

ısparta imamını emniyet değil insanlardan öğrencilere yardım adı altında, onlara yedireceğiz adı altında toplayıp sattıkları etleri yemeyen öğrencilerin hakları çarptı!hocanın gönderdigi takke degil külahmış... külahı kimlere geçireceklerini iyi biliyor imam !

milliyetci

16 Mart 2016 Çarşamba 11:20

çekirge zıplarken kafese düştü inşallah yanındakileri de yakalanır

kenan akın

16 Mart 2016 Çarşamba 10:43

üzerinden takke ve tesbih çıkmış.. aman tanrım. asalım hemen! allah size önce akıl sonra vicdan versin..

ESKİ BİR İLAHİYATÇI

15 Mart 2016 Salı 21:45

Tanıdığım nadide şahsiyetlerden biri kendisine bu tarz ithamlarda bulunulması kabul edilecek türden değil. Yazık Ülkemin Haline.. Daha düne kadar Osman Beyle kol kola olanlar(Osman Bey'ide ****et iyi tanırlar)şimdi oh olsun tarzında konuşuyor. Çok üzücü ! HASED !

selim

16 Mart 2016 Çarşamba 11:25

beter olsun din tüccarları merhamet yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR