26 Nisan 2024 Cuma

ÖRGÜTTE ÇÖZÜLME SÜRECİ BAŞLADI

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 6 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak mahkemeye çıkartılan 52 şüpheliden 29’unun tutuklanmasının ardından örgütte çözülme süreci başladı.

Isparta

Örgütün dokümanları çeşitli CD ve kitap ile belgeler tutuklanarak cezaevine konulan kişilerin yakınları tarafından boş bir araziye atıldı. Polis ise bu belgeleri ele geçirdi. Boş bir araziye atılan CD ve belgelerin ise imha edileceği iddia edilirken, polisin yaptığı başarılı takip sonucu ele geçirildiği öğrenildi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KEMALYEŞİL

25 Mart 2016 Cuma 19:49

Paracı parelel her kılığa girer. Fetoş beyin askeriyede içki için diye konuşması var.Aklın yolu birdir.Amma parelelin yolu çoktur. Gerekirse parelel yamuk olur.Gerekirse üçgen olur.Gerekirse dikdörtgen olur.

vatandas

24 Mart 2016 Perşembe 13:38

Vikipedi, özgür ansiklopediBaden'de üç cadının yakılmasının tasviri, İsviçre (1585), Johann Jakob Wick'in eseriCadı avı; cadı olduğuna inanılan kimselerin yakalanması, yargılanarak veya yargılanmadan cezalandırılması. Tarihte cadı avları genellikle cadıların yakılarak veya linç edilerek öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Günümüzde cadı avı kavramı daha çok,"fikirleri topluma tehdit olarak görülen kimselere karşı düzenlenen kampanya" anlamında metafor olarak kullanılmaktadır.[1]ALINTI:vikipedi

Salih

24 Mart 2016 Perşembe 08:10

Mahkemecelerce yasaklatılan toplatılan hiçbir kitap/cd, eser yoktur. Bu nedenle suç unsuru bişey değiller. Herhalde onları atsa atsa AKPliler atmış ardındada polise haber verip resmiyle basına servis ettirmişlerdir. Bunlar menfeat veya bir suç örgütü değilki çözülsün. Zaten ne kimse zorla bu işlere girer ne zorla tutulur ve nede zorla çıkarılır ki çözülme olsun. Adamların yaptıkları herşey herkesin gözünün önünde, yapacakları herşeyide hep anlattılar. Seneye Türkçe Olimpiyatlarına bekliyorlar

Yenı yöntem

24 Mart 2016 Perşembe 00:19

Kim kimden gıcık oluyorsa adını yazıp fetöcü dıyor ne adii adamlarsınız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR