26 Nisan 2024 Cuma

ÖRGÜT YANDAŞLARINDAN BOMBA 32’YE TEHDİT

ISPARTA’da paralel yapıya yakınlığı ile bilinen bir dershaneye polisin düzenlediği baskını haber yapan sitemize dershane yetkililerinden bir kişi tehdit yağdırdı. Haberde FETO kelimesi kullanmadığımız halde hem FETO kelimesi kullanıldığını ifade ederken, hesap sorar gibi kendini tanıtmadan haberi niye yaptığımızı sorguladı. Üstüne üstlük yalan olmayan haber için mahkemeye gidecekmiş!

Isparta

Kaymakamlık tarafından 22 Şubat tarihinde alınan karar gereği Yalvaç Belediyesi Zabıta ekipleri önceki gün Dershanenin bulunduğu Belediye Sarayı 3. Kattaki yerine giderek kapıyı mühürledi. Yapılan yeni düzenlemesi nedeniyle kapatılan Yalvaç’ta o dershaneye eğitim ve reklam faaliyetlerine devam ettiği gerekçesiyle tekrar kapatılma talimatı verildi

ACIKLAMA YAPTI

O kişi Yalvaç’ta yerel bir gazeteye açıklamada bulundu. Bomba32 haber sitesi hakkında karalama kampanyası yürüttü. İşte o açıklaması:

İsminin açıklanmasını istemeyen bir dershane görevlisi daha önce Kaymakamlık kararı ile polis Milli Eğitim ve zabıta ekiplerinin yaptığı denetimin basında FETÖ’ye ait bir dershaneye polis baskını şeklinde yer almasından rahatsızlık duyduklarını belirterek, ‘Bugünlerde herkes üzerimize geliyor. Bu dünyanın bir de öte tarafı var, hesap günü var. Bu haberi bu şekilde kaleme alanlar hakkında da hukuk karşısında hesap soracağız’ diye konuştu.  

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Odun verir

03 Mart 2016 Perşembe 07:47

Yesin ler mudulu pili bitti onlarin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR