20 Nisan 2024 Cumartesi

ONUN ADI: RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ı çok sevdiklerini ifade eden Hüseyin ve Alime DİKMEN çifti çocuklarının ismini Recep Tayyip ERDOĞAN olarak koydular. AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden DİKMEN çifti İlçe Başkanı Veli GÖK'le bir süre sohbet ettiler.

Isparta

Aileye sağlıklı, mutlu bir yaşam dileğinde bulunan İlçeBaşkanı Veli GÖK, küçük Recep Tayyip ERDOĞAN'ı 'Allah sağlıklı bir şekildebüyütmeyi nasip etsin' dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tüh

25 Haziran 2015 Perşembe 15:26

Cahiliye puta tapanlar senden akıllı idi belkide,açlıktan nefesin kokuyor birilerine yalakalık yapmaktan hala geri durmuyorsun

KEMAL SÜNTÜR

23 Haziran 2015 Salı 18:03

Cumhurbaşkanımız tökezlemesin, Allah bütün hainlerden korusun, İslam ülkeleri bize bakıyor,Bu seçimde Ak Partinin oyu biraz düşünce,yahudiler harekete geçti, Suriyedeki müslümanları yerinden yurdundan etti.İçerdeki hainlere söyleyecek bir şey yok, Onlar da görevini yapıyor.Aslında kimin hesabına çalıştıklarını çok iyi biliyorlar amma kanda sorun var.

tökezledi

25 Haziran 2015 Perşembe 15:29

Senin o cumhurbaşkanım dediğin şahıs ve zihniyeti öyle bir tökezlediki yara sıcak daha farkında değilsiniz farkına vardığınızda kendinizi nerden atarsınız bilmeme yara derinde bu yarayı kapatamazsınız koçlar

REİS

23 Haziran 2015 Salı 17:40

Recep Tayyip ERDOĞAN,kimsesizlerin kimsesi, gariplerin babası,yiğitlerin efendisi,İsrail ve Amerikanın rakibi,Almanyanın ekonomik rakibi, dik dur eğilme, millet seninle,bu aileye helal olsun, bunların vatanseverliğinden şüphem yoktur. Bende çocuğuma aynı ismi koyacağım.Varsın palelel itleri ürsün,onlar israil ve amerikanın toşerenu firmalar.

Mehmet kurt

23 Haziran 2015 Salı 13:44

cahillik böyle bir şey işte . Puta tapar gibi taptığınız rte 5 yıl sonra davalarla boğuşacak , belki de ömür boyu hapislerde sürünecek .. Sen çocuğunun hayatını şimdiden kendi çıkarlarınız için karartmışssın . Seni bir ekmeğe muhtaç eden , kendisi sarayda yasarken seni tek odaya mahkum eden bir bşr zihniyeti savunmak , kusura bakma da aptallıktan başka bir şey değildir .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR