19 Mart 2024 Salı

ONU İLK GÜNKÜ GİBİ SEVİYORUM…

ONU İLK GÜNKÜ GİBİ SEVİYORUM…

Isparta

Türkiye'de boşanan çift sayısında giderek artmasından rahatsız olan 7 yıllık evli çift, gençlere örnek olmak amacıyla gelinlik ve damatlık giydi, Isparta'nın tarihi ve turistik mekanlarından düğün fotoğrafı çekimi yaptırdı.

Onların aşk hikayesi bambaşka. 7 yıl önce evlenen çift,yıllara meydan okuyarak tekrar gelinlik ve damatlıklarını giydiler. Gençlere ve çiftlere aşkın ne kadar güzel olduğunu göstermek için düğün çekimleri yaptırdılar.

Güllerdiyarı Isparta’da Baloncu Baba olarak bilinen ve organizasyon işleriyle uğraşan Murat Çığır eşi Saynur Çığır’a evlilik 7. yıl dönümünde uzun yıllar unutulmayacak bir sürpriz yaptı

ONU İLK GÜNKÜ GİBİ SEVİYORUM…

Isparta merkezin yanı sıra tüm ilçelerde düğün çekimleri ve ayrıca drone de en güzel ayrıntıları çektiren Çığır çifti gençlere de güzel bir mesaj verdiler.

ABaloncu Baba Murat Çığır, “28 Temmuz’da evlilikteki 7. yılımızı geride bıraktık. Evlendiğimizde tam anlamıyla doğa fotoğrafları istediğimiz gibi olmamıştı. Ben de eşime 7. Yılımızda böyle bir sürpriz yaptım. Fotoğrafçı Zekai Güntaç ve drone de Burak Yiğit’le konuşu peşime böyle bir sürpriz yapacağımı ve yanımda olmaları istedim.  Onlarda sağ olsunlar günlerini bize ayırdılar. Onlara da çok teşekkür ederim. Ardından Isparta’nın yanı sıra hemen hemen tüm ilçeleri gezdik ve mükemmel ötesi çekimler yaptık. Ayrıca Love, kelepçe, şemsiye, balon vs. gibi tüm hazırlıkları ve detayları yaparak güzel çekimler olması için çaba sarf ettim. Eşim çok mutlu oldu. Onu ilk günkü gibi çok seviyorum. Allah bozmasın inşallah” dedi.

GENÇLERE VE ÇİFTLERE

MESAJDA VERMEK İSTEDİK

            Ayrıca topluma da mesaj vermek istediğini söyleyen Çığır, “Son yıllarda boşanmalar arttı. Gençlere ve çiftlere şunları söylemek istiyorum. Eşler birbirinin değerini bilmeli. Sevmeli, sevilmeli.Hayat sevince güzel. Ufak tefek şeylerden kalp kırmayalım. Çünkü kırılan kalbi tamir etmek çok zor. O nedenle ben sürprizleri yapmaya devam edeceğim. Sizlerde edin ve mutlu olacaksınız” diye konuştu.

HER ŞEY ÇOK MÜKEMMELDİ

            Eşine yaptığı sürprizden dolayı teşekkür eden Saynur Çığır, “7 yıl sonra gelinliğimi tekrar giydim. İlk günkü gibi çok heyecanlıydım. Eşim çok güzel bir sürpriz hazırlamış. Evlendiğimizde fotoğraf çekimlerimiz tam olmamıştı. Şimdi dört dörtlük bir çekim yaptırdık. Isparta doğal güzellikleriyle de cennet bir il.Eşimi çok seviyorum. Her şey çok mükemmeldi. Ayrıca bizim mutlu günümüzde yanımızda olan fotoğrafçı Zekai Güntaç ve drone de Burak Yiğit’e çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:Akdeniz

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR