29 Mart 2024 Cuma

ONLARIN İKTİDAR OLMA HEVESLERİ YOK

AK Parti Milletvekili Recep Özel, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı miting sonrası açıklamalarda bulundu. Özel, coşkulu bir miting gerçekleştirdik. Başbakanımız dereboğazı ile ilgili açıklama yaptı. Artık bu konu kapanmıştır dedi.

Isparta

Hükümet Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitingi  sonrası konuşan Milletvekili ve 7 Haziran seçimlerinde tekrar Milletvekili Adayı olan Özel, bu kadar coşkulu bir mitingi bekliyorduk. Ispartalılar bizi bu konuda yanıltmadılar dedi. Özel; "Çoşkulu,heyecanlı ve dolu dolu bir miting oldu. Seçim sonuçlarını gösteren bir miting oldu. Bu miting havasını seçim gününe kadar götürüp sandıkta noktalamak istiyoruz. Mitinge desteklerinden ve katılımlarından dolayı Ispartalılara teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha da çoğalıyoruz.

DEREBOĞAZI YOLU DEFTERİ KAPANDI

Biz bu yol defterini kapattığımızı defalarca dile getirdiğimiz halde bize hala daha inanmıyorlar. MHP il Başkanının bir açıklaması vardı. ‘başka illerde yapılır, burada konuşulur’ zamanında göller ve göletler yapılıyordu Isparta’da. Isparta’da yollarımız az olabilir ama bu dönemde daha hummalı bir şekilde çalışacağız. Teşekkür edecekleri halde neden bu zamana kadar yapılmadı denmesini çekememezlik olarak görüyorum. Bu işlerin yapılmasını muhalefet istemiyor. Yapılmasa daha mutlu olacaklar. Çünkü ellerindeki oyuncakları aldık. Bu işleri yapanlara teşekkür etmeyen, milletine hizmet etmeyi bilemez. Onlar yapmadı ama biz yapacağız da demiyorlar. Dedikleri tek laf neden yapmadılar. İktidar olma hevesleri olmadığı için bu şekilde davranıyorlar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

16 Mayıs 2015 Cumartesi 01:24

Erken konusmussun !

suvarlı

15 Mayıs 2015 Cuma 14:14

Adama sormazlarmı ısparta için yararlı ne yaptınız? boş beleş muhabbetlerle kafa şişirmeyin.iki dönemdir boş boş mecliste yatıp kalkıp maaş aldınız haram olsun..

mehmet

14 Mayıs 2015 Perşembe 23:05

muhalefet bu kadar üstüne gitmese gene yapamayacaktın sende muhalefetin dillendirmesini kullanarak yaptın tüm bunları

Isparta

14 Mayıs 2015 Perşembe 15:18

Recep bey defteri kapatma, siz defter kaptma uzmanısınız, hani Ispartanın vekiliydiniz diye biliyormusunuz, Namusumuz üzerine yemin ederizki takipçisi olacağız, Süreyya Sadi Bilgiç kesin Milletvekilisiniz, Çıkın bir açıklama yapın önümüzdeki 4 yılda takipçisi olacağım Antalya ile Isparta arasında hiç kesintisiz bölünmüş duble yol yapımına NAMUSUM ÜZERİNE KEFİLİM diyebilecekmisiniz. Recep bey defter kapatır. Ispartalı ona inanmıyor.

Objektif

14 Mayıs 2015 Perşembe 15:14

Çıkarırsınız 400, hatta 700 - 800 bile yaparsınız, yani tek engel MHP ve CHPdir.Yoksa sütten çıkmış akkaşıksınız, Haburda terörist ile pazarlık yapar, somada şehit yakınına tekme atar, Osloda neleri satarsınız, sizler ak ellerinizle yetim hakkı çalar, masum rolünü oynar, vicdan yaparsınız. Allah büyük inşallah sizede bir tekme atan olur. Bir gün ayağınız tökesirde düşersiniz. Ozaman bu gemiyi ilk fareler terk edecek. Demedi demeyin.

atmayın

14 Mayıs 2015 Perşembe 13:39

başbakan konuşmasında birde demirelin memleketi.yıllarca demirelde size hizmet etti deseydi.daha çok oy alırdı.ama zabun ve sadi hiç ağzına almıyor.onların yüzünden oyumu hdp vereceğim ıspartalı olarak.

Ak Ispartalı

14 Mayıs 2015 Perşembe 11:23

Konuş sayın vekilim Recep Özelim. Ağızlarının payını ver CHP lilere MHp lilere. Bu sefer 400 vekil çıkarcaz inşallah.

mustafa

14 Mayıs 2015 Perşembe 17:04

onlar konoşur biz yaparız

ATMAYIN

14 Mayıs 2015 Perşembe 14:52

BU ÜLKEDE EN YALANCI İNSANLARINDA "DOĞU PERİNÇEK "BİLE SİZİN KADAR YALAN SÖYLEYEMEDİ.BU DÖNEMDE PARTİ ISPARTA DA 3 VEKİLİ ZOR ALIR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR