29 Mart 2024 Cuma

ONLAR DA 400 VEKİL İSTEDİ

ONLAR DA 400 VEKİL İSTEDİ

Isparta

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A. Kadir Canpolat, Isparta Şubesi'nin açılışında hiçbir siyasi parti ile organik bağlarının bulunmadığını dile getirdi ancak konuşmasının genelinde siyasete değindi.

 

Osmanlı Ocakları, Türkiye genelindeki 65’inci şubesini dün Isparta’da açtı. Açılışa Ak Parti Aday Adayları Hacer Boyacı, Müjgan Cingöz,Şule Tola, Pınar Taner Topsakal, Zübeyde Şibara, Suat Kolukırık, Serkan Demirekin, Tahir Alan, Mahmut Bilgiç ve İsmail Özdemir katıldı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A.Kadir Canpolat, Osmanlı Ocakları Isparta İl Başkanı Yıldırım Aydın, Osmanlı Ocakları Antalya İl Başkanı Nevin Tunçlu, Osmanlı Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Esen Eryiğit birer konuşma yaptı. Hiçbir siyasi parti ile bağlarının bulunmadığını belirten Genel Başkan A. Kadir Canpolat’ın konuşmasının bütününde siyasete değinmesi dikkat çekti.

 

CANPOLAT 400 MİLLETVEKİLİ İSTEDİ

 

Programının açış konuşmasında Başkanlık sitemi, çözüm sürecive yeni anayasaya değinen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A.Kadir Canpolat,TBMM’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 400 vekile ihtiyacı olduğunu belirterek “ Üzerimize dar gelen bu elbiseden kurtulmak istiyoruz. Ülkenin bu durumdan kurtulması için 400 vekile ihtiyaç vardır. Hangi parti olursa olsun artık başkanlık sistemini gündeme getirsin. Çözüm süreci desteklenmelidir.Çözüm süreci ile birlikte yeni bir seçim ve anayasa oluşacaktır” dedi.

 

PARALEL ADAYLARA DİKKAT EDİLMELİ

 

Ak Parti Aday Adaylarına ve halka seslenen Canpolat,adayların seçiminde paralel yapıya dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, “Biz siyasete fazla karışmak istemiyoruz” dedi. Canpolat “Paralel bağlantısı olan hiç kimsenin yeniden görevlendirilmemesi gerektiği gibi var olan kurumlardan da ivedi bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.

 

OSMANLI OCAKLARINI ERDOĞAN’A BORÇLUYUZ

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde, başkanlık sistemini hayata geçirebilmek için halktan 400 vekil isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini bildiren Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A.Kadir Canpolat “Bugün Osmanlı Ocaklarının 65. İl Başkanlığını açıyoruz. Bu vatan evlatları yeniden ayağa kalkıyor. Yeniden bir millet ayağa kalkıyor. Bu milletin önderliğini yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Osmanlı Ocaklarını ona borçluyuz. O olmasaydı, şimdi bizler olmazdık”diye konuştu.

 

SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM

 

Asırlardan bu yana hoşgörü dini ile yönetilmiş olan,Fatih’in soyunu izlerini takip eden Osmanlı Ocakları'nın Osmanlı medeniyetinin tekrar var olması için var gücü ile mücadele edeceğini dile getiren Canpolat,Osmanlı Ocaklarının siyaset üstü bir kurum olduğunu anlattı.

 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ASKERLERİYİZ

 

"Hiçbir siyasi parti ile organik bir bağımız yoktur" diyen Canpolat, "Halkına milletine hizmet için kefen giymişbir lider vardır. Bütün vatandaşları eşit şekilde kabul etmiş. Herkese aynı şekilde yaklaşmış bir liderdi. Hiç kimseye tepki vermeden, hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi bir devlet anlayışı ile kucaklayan, bağrına basan bir devlet başkanımız vardır. Milleti için çilelerden geçmiş bir cumhurbaşkanımız vardır.Bu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır Bizde onun askerleriyiz" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ispartali

06 Nisan 2015 Pazartesi 20:53

Her sey bir butundur her sey turkiye icinse 400 vekil istemek en guzel istedir tabi buna kaostan beslenen zavallilar istemez haydi isparta haydi turkiye kaosa hayir ak partiye 410 vekil.

SECMEN

06 Nisan 2015 Pazartesi 14:40

CUMHURBASKANI BIR PARTI LIDERIMIDIR , YOKSA BÜTÜN TÜRKIYENIN TARAFSIZ BIR LIDERIMIDIR???

Bojuware 201

06 Nisan 2015 Pazartesi 12:40

Millet gerçekten bunlar kadar geri zekalı andavalmı acaba. Siyasi boyutumuz yoktur diyor. Biryerlerin siyasi kemikçiliğini yapıyor. RTE askeriyiz diyor. Yani hırsız yalan dolanın neferisin. TC sence anlamı yok. Bunu görün eyy gerzekler. 400 vekil sana ne bunların kıçına vurucağız sende kıçını dön sanada vurulacak. Kapıda it olanın sırtındaki bit olan sizler finaldesiniz.

serdar cirit

06 Nisan 2015 Pazartesi 11:28

Ya neden siyasi partilerle bagimiz yok diyorsunuz .sonrada cumhur baskani icin 400 millet vekili diyorsunuz bu bir celiski degilmi cikin fikrinixi zikrinizi soyleyin .sizin aciklamalriniza kargalar bile guler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR