20 Nisan 2024 Cumartesi

ONLAR BİZİM KAHRAMANLARIMIZ

ONLAR BİZİM KAHRAMANLARIMIZ

Isparta

19 Eylül Gaziler Günü Isparta ve ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. ISPARTA Valisi Vahdettin Özkan kent merkezinde düzenlenen etkinliklere katılırken, eşi Dr. Ruhan Özkan ise Senirkent ve Uluborlu İlçeleri'nde gazi yakınlarını ziyaret etti.  



Vali Vahdettin Özkan, Isparta'da Gaziler Günü etkinliklerinde Muharip Gaziler Derneği Başkanlığı'nı ve Şehitliği ziyaret etti. Gaziler ile buluşan Vali Özkan, "Gazilerimizin günü sadece bugündeğil, her gündür. Ama bu günleri sembolize eden günlerden biri. Derneğin bütünüyeleri bütün kahramanlıkları yapan kişilerden oluşuyor. Sivil toplum kuruluşlarının ve bizlerin bu dernekteki ailelerle birlikte olmak ve sıkıntılarını çözmek asıl amacımız" dedi.

EŞİ ÖZKAN İSE SENİRKENT VE ULUBORLU'DAYDI

Vali Özkan'ın eşi Dr. Ruhan Özkan ise Senirkent ve Uluborlu'da ilçelerinde günün anlam ve önemi nedeniyle gazi yakınlarına ziyaret gerçekleştirdi. Ruhan Özkan, ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Uluborlu İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile 18 yaş veüzeri Bedensel Özürlüler Yatılı Bakım Eğitim Rehabilitasyon Merkezi'ni deziyaret etti.  

 

 








YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR