29 Mart 2024 Cuma

ÖNEMLİ BİR HİZMET OLDUĞU ORTADADIR

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Doğa Okulları’nı ziyaret etti. Isparta Doğa Okulu Kurucusu Yunus Karabulut ve okul idarecileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, okul sınıfları, laboratuvarlar, kütüphane başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanları inceledi. Başkan Günaydın, “Okulun eğitim sistemi öğretmenleriyle, fiziksel görünümüyle, fonksiyon bütünlüğüyle gayet güzel tasarlanmış. Isparta’mızda böyle bir kolejin olması şehrimize bir değer kazandırmıştır” dedi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, okul yönetiminin daveti üzerine kızı Zeynep Günaydın ile birlikte Doğa Okullarını ziyaret etti. Şehrin eğitimi üzerine karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette, Başkan Günaydın, okulun tüm birimlerinde incelemelerde bulundu ve okul yetkililerinden bilgiler aldı.

Doğa Okulu Kurucusu Yunus Karabulut, İlkokul Müdürü Ali Önal, Ortaokul Müdür Yardımcısı Kürşad Kunt, Tesis Müdürü Yüksel Ulusoy, okul idareci ve öğretmenleri ile birlikte bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a burada okul ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Okul adına bilgiler veren İlkokul Müdürü Ali Önal, “Başkanımızı burada görmek bizleri gururlandırdı. Doğa Koleji olarak belediyemizle, siviltoplum örgütleriyle iç içeyiz. Burada kazanan bizim öğrencilerimiz aynı zamandaIsparta oluyor. Eğitimde rekabet tabi ki çok önemlidir. Bizde bunlardan birtanesiyiz. Kurucularımız Isparta’ya böyle bir değer kazandırdılar. Bu değeriyaşatmak bizlerin elinde. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağız. KazananIsparta’mız olacak” dedi.

Doğa Kolejini ziyaret etme ve detaylı bir şekilde okuldaincelemelerde bulunma fırsatını bulduğunu dile getiren Isparta Belediye BaşkanıYusuf Ziya Günaydın, “Kolej, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve liseolmak üzere bütün eğitimleri bir bina içerisinde ancak fiziksel olarak ayrıayrı yapılaşma şekline getirilmiş. Çok güzel fonksiyonel kullanım halindenetice kazandırılmış. Okulun bu eğitim sistemi bütün öğretmenleriyle, fizikselgörünümüyle, fonksiyon bütünlüğüyle gayet güzel tasarlanmış. Isparta’mızdaböyle bir kolejin olması şehrimize de önemli bir değer oluşmasına katkı sunmuş.Bu ziyaretimden oldukça memnun kaldım. Bu okulun şehrimize kazandırılmasınakatkı sunan değerli işadamlarımıza ve öğretmenlerimizi de gönülden tebrikediyorum. Önemli bir hizmet olduğu ortadadır. Kolejin Isparta’mıza hayırlıolmasını diliyorum. Güzel günlerin, güzel eğitimin gerçekleşmesini diliyorum”şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR