24 Nisan 2024 Çarşamba

Önemli açıklamalar…

Önemli açıklamalar…

Isparta

Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi gözlerin çevrildiği Süleyman Demirel Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, katıldığı Basın Kulübü programında önemli açıklamalarda bulundu. Rektörlüğe yeniden aday olup olmayacağı yönündeki soruya yanıt veren Rektör İbicioğlu, paralel yapıyla ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

11 Eylül 2014 Perşembe 16:24

Görmeye tahammülümüz yok ne adayı ıspartayı terk etsin kısmetim kesiliyo gördükçe omurgasız...

bakalım yeni dönem adaylara

11 Eylül 2014 Perşembe 09:29

malum arkadaşlara duyurulur. ödü kopanlar var. Çünkü kendisi Ispartalıdır. Ispartada arkadaşı çoktur. Kuracağı ekip bile hazırdır. Geçen sezon onu Günay hoca Bursada Rektör adayı olması için ısrar etmişti ve oldukça başarılı seçimde 2. sırada yer almıştı. 1. sırada seçilen hocamız da çok kıymetli birisidir. Süleyman hocaya İngiltereden de çok arkadaşı destek oluyor. Onlar da sonucu merakla beklemişlerdi. Bizler de her zaman Süleyman hocamızın yanındayız.

misafir

11 Eylül 2014 Perşembe 09:07

Bu adam bakkalıma tezgahtar yapmam .rektörlüğü bile tamamen birilerinin itelemesi...Yazık oluyor Ispartaya.Sanki Isparta da adam kalmadı..

Ramazan

10 Eylül 2014 Çarşamba 21:47

BEN ADAY OLMASINI İSTİYORUM. OLSUN DA BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALSIN.

Ak Partili

10 Eylül 2014 Çarşamba 15:42

Bu arkadaşlar yabancı sevdası. Sayın rektör iyi kişi olabilir fakat gitsin memleketinden aday olsun. Isparta!lı birisi Mardin"den aday olmaya kalksın bakalım. Sonuçlar ne oluyor. Fakat Isparta öğle değil. Yarın okul müdürü atamaları olacak. En güzel okullara kimler gidecek. Göreceksiniz. Ama onlara bu gücü verenler elbet sonuçları olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR