28 Mart 2024 Perşembe

ÖNCELİĞİMİZ ISPARTA

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç’ta Memur-Sen’e bağlı sendikalarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Haydar Kemal Kurt, “Isparta eğitimden sağlığa kadar birçok yönüyle örnek gösterilecek bir şehir. Şehrin dinamiklerini daha fazla çalışır hale getirmek için güç hepimizin elinde” dedi.

Isparta

Seçim çalışmalarına Yalvaç’ta devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Memur-Sen’e bağlı sendikalarla ve AK Parti İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.

TERÖRDEN YİNE GÜÇLÜ BİR İKTİDAR SAYESİNDE KURTULACAĞIZ

Isparta’nın gidişatı ile ilgili konularla birlikte teröre de değinen Kurt, “Hepimizin yüreklerini dağlayan terör illeti son bulacak. Bubeladan yine güçlü bir iktidar sayesinde kurtulacağız” diye konuştu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlkerÇarıkçı ile Yalvaç’a 4 yıllık fakülte getirilmesi konusundaki talebine dedeğinen Kurt, “Yalvaç’ımız, benim doğduğum büyüdüğüm topraklar çok daha iyisinelayık. Yalvaç’ı Isparta’dan ayıramayız. Dolayısıyla Yalvaç’ı daha iyi yerlere getirebilmek için Sayın Rektörümüzden 4 yıllık bir fakülte sözü aldım. Kendiside bana bununla ilgili çalışmalara başlayacağını ve 4 yıllık fakültenin sözünüverdi. Ben Isparta’nın Yalvaç’ın evladıyım. Memleketimi güzel yerlerde görmek istiyorum ve bunun için çok çalışacağımı hemşerilerim bilir” diye konuştu.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ ISPARTA

Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt şöyle konuştu: “Siyasete çok fazla misyon yüklüyorlar. Siyaset zannedildiği kadar önemli bir şey de değil.Bakın Isparta’da kent konseyi kuruldu. Fakat henüz bir çalışması yok. Kent konseyi bu şehrin ortak aklını oluşturduğu alan. Isparta’da bir ortak aklın yürütülmesi lazım ancak henüz hiçbir şey yok. Biz fikir, bir düşünce bir adım atıyoruz millet alıyor onu güzelce rafa kaldırıyor. 20 bin öğrenciyle almışız üniversiteyi 80 bin öğrenciye çıkarmışız. Sonra diyorlar ki AK Parti ne yaptı?Bizim ne yaptığımız ortada. Ispartalı, Yalvaçlı bizim ne yaptığımız ve daha neler yapacağımızı çok iyi bilirler. Bizim önümüze taş koymayın yeter. Biz şehirler için şehirlere hizmet için varız. Ne diyoruz siz bize el verin hizmet devam etsin. Yapılanları görmezden gelerek, hizmetlerin önüne taş koymaya çalışarak bir şey elde edilmiyor. Burada yapılması gereken hep birlikte ortak akılla sadece Isparta ve Isparta’nın menfaatlerini düşünerek hareket etmek. Bizhep bunu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Isparta eğitimden sağlığa kadar birçok yönüyle örnek gösterilecek bir şehir. Şehrin dinamiklerini daha fazla çalışır hale getirmek için güç hepimizin elinde”  




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ak

13 Ekim 2015 Salı 01:50

Önceliğimiz ısparta ise 2. Sıra adayı neden ıspartalı veya ikamet edenlerden olmadı siz hiç kendinize sordunuzmu haydar wekilim ısparta halkına nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz

MÜCAHİT ÇOŞKUN

12 Ekim 2015 Pazartesi 17:19

SİZE KATILIYORUM 10 HABERİN 9 U AKP İLE İLGİLİ NEDEN ACABA.HERHALDE MUHALEFET PARTİLERİNİN PARALARI YOK Kİ DÜDÜĞÜ ÇALAMIYORLAR

METİN DEMİR

12 Ekim 2015 Pazartesi 13:36

ŞENEL BAŞKANIM SENİ ÇOK ÖZLEDİK.SENSİZ YALVAÇTA SİYASETİN TADI YOK.ŞÖYLE BİR ORTALIKTA GÖRÜNÜVER SENİN ÇOK MADDİ MANEVİ ÇOK EMEĞİN GEÇTİ ÖYLE KENARA ÇEKİLMEK OLMAZ ADAYLARA OMUZ VERELİM BAŞKA TÜRLÜ DÖRTLEYEMEYİZ.

kullanıcı

12 Ekim 2015 Pazartesi 13:18

bu memlekette akp den başka parti yokmu.sayfa akp sayfasımı ısparta sayfasımı,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR