26 Nisan 2024 Cuma

ÖNCE VATANIMIZ BAYRAĞIMIZ VE EZANIMIZ GERİSİ TEFERRUATTIR

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, AK Parti heyetinin ziyaretinde teröre yönelik yapılan operasyonları sonuna kadar desteklediklerini bildirdi.

Isparta

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili, EKK Göller Bölge Birliği Başkanı ve Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde AK Parti hükümeti döneminde esnafa yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti. AK Parti döneminde esnaflara kullandırılan kredinin faizinin yüzde 47’lerden yüzde 4’e kadar düştüğünü belirten Tural, şöyle konuştu:
HÜKÜMETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ
“Nazik ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. AK Parti Hükümetleri döneminde yapılanlar vardır, taleplerimiz vardır. Bunlar zaman içerisinde gerçekleşiyor. AK Parti Hükümetleri döneminde esnaflarımız verilen kredinin faizleri yüzde 47’lerden yüzde 4’lere kadar inmiştir. 2018 yılı içerisinde esnaf ve sanatkarımıza yönelik kullanılacak kredinin kararnamesi 08/02/2018 tarihinde imzalandı. Bundan dolayı hükümetimize ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Faizlerimizin artmaması, 2017 yılındaki faiz oranlarıyla esnaflarımıza finans sağlanması bizleri mutlu etmiştir. VATAN, BAYRAK, EZAN
2019 yılı içerisinde basit usullü mükelleflerimizin, esnaflarımızın 8 bin TL’ye kadar vergisi alınmıyordu. Artık o da 9 bin TL’ye çıktı. Yapılanlar vardır, bizim talep ve isteklerimiz vardır. Bunlar hükümetimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Esnaf ve Sanatkar olarak vatanımız, bayrağımız, ezanımız bunlar bizim için çok önemlidir. Gerisi teferruattır. Bulunduğumuz ortamda da hükümetimizin ve ekonomimizin güçlü olduğunu görmekteyiz. İnşallah bu önümüzdeki süreçte de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonları esnaflar olarak desteklediğimizi belirtmek istiyorum. Bizim vatanımıza kim göz dikerse her zaman karşısında olacağımızı belirtiyorum. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun.” 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

carşi

16 Şubat 2018 Cuma 08:05

sayın osmanbey halk nedıyor ona bak

Hemşeri

14 Şubat 2018 Çarşamba 19:58

Sayın zabun boşver ziyaretleride kendi ilçene bir başhekim bul...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR