19 Nisan 2024 Cuma

ÖNCE KİLİTLEDİLER SONRA GASP ETTİLER

Isparta’da bir şahsı eve kilitleyerek, otomobili ve cep telefonunu gasp ettikleri öne sürülen 4 şahıs, söz konusu araç ve cep telefonu ile birlikte yakalandı.

Isparta

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz günlerde Modernevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, C.Y. – O.P. – S.A. – M.P.A. isimli 4şahıs, H.T.D. isimli şahsı eve kilitleyerek ardından 40 TL nakit para, cep telefonu ve anahtarını aldıkları otomobilini gasp ederek kayıplara karıştılar. Konunun bildirilmesi üzerine harekete geçen Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu olayla ilgili araştırma çalışması başlattı. Bir süre sonra söz konusu aracın Antalya’ya gittiği bilgisini alan polis ekipleri,Sav Kavşağı üzerinde konuşlandılar.

Kısa süre sonra Sav Kavşağı’nda şahsı ve bahsi geçen 4 şahsı kıskıvrak yakalayan polis ekipleri, şüphelileri emniyette gözaltına aldılar.

Emniyette gerekli ifadeleri alınan şüpheliler buradanadliyeye sevk edildi.

‘Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Gasp’ suçlarından hakim karşısına çıkarılan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yargıç

28 Aralık 2014 Pazar 18:00

Madem organize oldunuz bunun içinmi. Adama sorarlar orda Halk bankası yokmu evde ayakkabı kutusu düzeneği burdan kursaydın en azından kemikçilerin sempatisini kazanır mahalle muhtarı seçilir siyasete girerdiniz. Görün artık neyinizin hörekesini.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR