25 Nisan 2024 Perşembe

Önce elektrik direğine sonra otomobile çarptı

Önce elektrik direğine sonra otomobile çarptı

Isparta

Yağış nedeniyle kayganlaşan Çevre yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce elektrik direğine sonra park halindeki araca çarptı. Kazada iki kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Çevre yolunda meydana geldi. Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce elektrik direğine daha sonra park halindeki araca çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada iki kişi hafif yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emekli Karayolcu

02 Aralık 2021 Perşembe 08:21

Duyarlı Vatandaş....... Sezlenişinizde haklı olduğunuz yerler var.... Ama o yolun Karayollarıyla hiç alakası YOK.... O yolun ,yapımı, sorumluluğu tamamıyla merkez BELEDİYEsine aittir.... Bilgilerinize....

EDS şart

02 Aralık 2021 Perşembe 08:18

EDS kontrollü denetleme olmadıkça, burada ve Isparta ana arterlerde kazalar bitmez... EDS , EDS şart.... Hiç uzaklara gitmeye gerek yok....Bakın Konya ya, bakın hemen yanımızdaki BUCAK ilçesine... Böyle üzücü olaylar oluyor mu ??? Ama nedense yetkililer ve siyasiler, Isparta ya bir türlü EDS yi koyamadılar.... Dost pet ışıklardan, cezaevine kadar 2 adet EDS levhası var, göstermelik.... Neden Isparta ya EDS kurulmuyor, çıkıp da bir Allah ın basıncısı yetkililere soru sormuyor ????

Duyarlı vatandaş

01 Aralık 2021 Çarşamba 10:46

Karayolları saflığı çok ilgisiz..Bu mevkide hem gidiş hem geliş yolunda her yağmurda kaza oluyor yol çok kaygan freze ile yola diş yapılsa bu kazalar olmayacak.Ama yetkili kişilerce ilgilenen yok ateş ne zaman kendilerini yaktı ozaman ilgilenecekler.Akşam 10 dakika ara ile 2 kaza oldu.nerden baksan atışlarda 35000 TL.hasar var yaralanmalar çabası.bütün sitelerdeki vatandaşlar yağmur yağdı mı panik ve stres içinde kaza olacak diye evlerinin önüne araç park edemiyorlar lütfen konunun çözümünü

Hüseyin

01 Aralık 2021 Çarşamba 07:26

Havalar yağışlı herkes dikkatli olsun. Araç lastikleri kontrol edilsin. Sürat yapılmasın. Kaxaların yüzde 90 ı insan hatası.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR