25 Nisan 2024 Perşembe

ONBİR AYIN SULTANI HOŞGELDİN

Ak Parti Kurmayları,içinde bulunduğumuz On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. İşte o mesaj “İçinde bulunduğumuz bu güzel günlerin ülkemizde ve coğrafyamızda tesis etmeye çalıştığımız birlik ve beraberliğin müjdecisi olmasını diliyoruz.”

Isparta

ZABUN, PARLAK, TUNÇBİLEK, BOLAT,BİLGİÇ VE ÖZELDEN RAMAZAN KUTLAMA MESAJI

Ramazan Ayı’nın başlangıcıdolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.İslam Alemi’nin heyecanlabeklediğibolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen Ramazan Ayı’nıntüm Müslümanlar için hayırlarla geçmesini dilediğiyle “Ramazan,nefsimizi,kendimizi, hal ve hareketlerimizi muhasebe edebilmemiz için büyük birfırsattır.

Ak Parti teşkilatları olarak, partilerinin kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin sadece kendi topraklarından ibaret bir ülke olmadığının bilincinde olarak hareket ettiklerini söyleyen Ak Parti Kurmayları, “Artık dünyanın uzak coğrafyalarında dahi zulüm gören halklar Türkiye’den medet umuyor. Bizler bu bilinçle yaşıyor ve çalışıyoruz. Bugün Suriye’de, Mısır’da, Irak’ta yaşayan kardeşlerimizin sıkıntıları bizim sıkıntılarımızdır. Onların uğradığı zulme karşı uzanabilecekleri bir dal olmak bizim için bir görev. Bu bilinçle ülkemizi kendisi ve çevresi için aydınlık yarınlara taşıyacak güce ulaştırabilmek için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Bizler bu misyonumuzun farkındayız ve bu güzel ayın vesilesi ile Cenab-ı Hakk’ın yardımcımız olacağına olan inancımız tamdır.Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi’ne Ramazan Ayı’nın hayırlar getirmesini diliyoruz” şeklinde konuştular. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

okuyucu

30 Haziran 2014 Pazartesi 14:55

elit mi pardon bu karedekiler mi elit hiç elit insan görmesem inanırdım vallahi gidin işinize be

misafir

28 Haziran 2014 Cumartesi 18:14

Şöyle resme bir baktım, haberi okumadan yorum yazıyorum. Halktan uzak elit bir tabaka gördüm hayırlısı inşallah. Hayırlı ramazanlar

ak

29 Haziran 2014 Pazar 13:36

Aynen öyle.. Zaten Ispartalılar bunlara değil, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy veriyor..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR