26 Nisan 2024 Cuma

ONA İNANANLAR ONDAN VAZGEÇMİYOR

MHP Genel Başkanı Bahçeli ile gemileri tamamen yakan Meral Akşener disipline sevk edilmeye çalışılırken kendisine destek olan Nevzat Korkmaz ve Tütüncü’nün de yer aldığı destek ekibi korkusuzca kendisine desteğe devam ediyor.

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli ile Genel Başkan adayı Meral Akşener arasında çıkan ‘PARALEL’ polemiği büyüdü.Birbirlerini Paralel Devlet Yapılanmasına destek olmakla suçlayan ikili gemileri tamamen yaktı. Öyle ki Genel Başkan Bahçeli olası bir kurultayda kendisine rakip olması kesin olan Meral Akşener’in disiplin kuruluna sevk edilmesi talimatını verdi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ‘Kimsenin MHP Genel Başkanına haddini aşan sözler söyleyemez’ diye tepki gösterdiği Meral Akşener ise hiçbir şey olmamış gibiGenel Başkan adaylığı çalışmalarını sürdürüyor.

ONA İNANANLAR ONDAN VAZGEÇMİYOR

Yaşanan bu ciddi gelişmelere rağmen Meral Akşener’e baştan beri destek olan eski Milletvekili Nevzat Korkmaz ve Isparta ekibinde yer alan İzzettin Dikmen, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala geri adım atmıyor. Geçtiğimiz haftalarda Ankara’da yapılan ziyaretin ardından Tütüncü, Dikmen ve Pala Meral Akşener’in Konya mitingine katılarak, ‘Herşeye rağmen seninleyiz’ mesajını verdi. Konya Havalimanı VİP salonunda çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşan ekibi gören vatandaşlar ‘Genel Merkezin sert tavrına rağmen bu davranışları gözlerini kararttığı anlamına gelir. Bakalım sonuç ne olacak?’yorumunda bulundular.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burak

23 Nisan 2016 Cumartesi 14:09

Ya akşener ya oğan baska yolu yok

Müslüman mahallesinde salyangoz satmak

22 Nisan 2016 Cuma 22:02

28 şubat maduru meral hanım celladina aşık olan gibi chp is tutmaya çalışıyor. Halk meral hanımla tansunun dyp sonu 2002 sandığa gömdü. Halkın sandığa gördüğü zihniyet bir daha geri gelmez.

DOGRUSU

22 Nisan 2016 Cuma 16:01

SAYIN MHP ABİLER DOGRUSU MERAL HANIM HALKI DINLEYİN DELEGE SECMIYOR HALK SECİYOR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR