29 Mart 2024 Cuma

ÖLÜM ONU BU YOLDA YAKALADI

ÖLÜM ONU BU YOLDA YAKALADI

Isparta

Isparta Çünür Mahallesi’ndeki İstanbul Caddesi üzerinde yapılan son düzenlemelerden sonra orta refüje döşenen çitler, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlara adeta trafikte köşe kapmaca oynatıyor.

 

vatandaşlar yolda yapılan düzenlemenin kazalara davetiye çıkardığını aktardılar.

 

Son olarak dün gece meydana gelen trafik kazasında 1 üniversite öğrencisi genç kızın öldüğü ve 2 kişinin de ağır yaralandığı motosiklet kazasının ardından olanlara isyan eden Çünürlüler, buradaki demir çitlerin kaldırılmasını istediler.

 

Özellikle benzin istasyonunun gerisinde bulunan karşıya geçiş yolunun, yanlış düzenlendiğini kaydeden vatandaşlar buranın derhal kaldırılması gerektiğini savundular.

 

Buradaki kazalardan bıktıklarını vurgulayan mahalle sakinleri, gerekli düzenlemenin yapılmaması halinde kazalara dur demek adına oradaki çitleri sökeceklerini iletti.

 

Konuyla ilgili olarak sorumluların nasıl bir cevap vereciği ise merak konusu…

MOTOSİKLET YAYALARA ÇARPTI: 1 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI HABERİ İÇİN TIKLAYIN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

erer

08 Nisan 2015 Çarşamba 10:07

ölen kardeşimize Allah tan rahmet ,yaralı olanlara acil şifalar dilerim.şehrimizi yönetenlerin bu tür kazalardan hiç mi sorumlulukları yok acaba , merak ediyorum.bu tür kazalar önlenebilmelidir.önlemler alınarak.

erer

08 Nisan 2015 Çarşamba 10:00

şehrimizin bazı noktalarında yaya geçitlerinin düzenlenmemiş olması gerçekten çok ciddi sıkıntılar doğuruyor.özellikle mimar sinan caddesi, sağda araç parkına izin verildi,trafik te ilerlemek çok zor.bir taraftanda yayalar acele geçmek istiyor. hangi akla hizmetse anlamış değilim.işyeri sahipleri makam araçlarının hemen yanında olmasını istedikleri için mi bilinmez,bu caddede dahil daha fazla canların yanmaması için, alt veya üst geçitlerin acele yapılması gerekmektedir.

misafir

04 Nisan 2015 Cumartesi 20:04

ben çünürde oturmaktayım çünür ışıklarında karşadan karşıya geçmeye zorlanıyoruz üst geçit istiyoruz ,öğrencilerin karşıya geçmeleri gerçekten çok zor ,lütfen güvenli geçmemiz için üst geçit istiyoruz

ALT GEÇİT

05 Nisan 2015 Pazar 11:58

EY CÜNÜRLÜ SEN KAÇ KERE ÜST GECİTTEN GEÇTİN HAYATIN BOYUNCA ÜST GEÇİT YAPILINCA SANKİ GECECEKSİN BAK SANAYİİ ÜST GECİDİNE İNSANLARIN NE KADARI GEÇİYOR BUNŞLAR BOŞ İŞLER HEL HELE ÇÜNÜRLÜLER BU ÜST GEÇİTTEN GEÇMEZ (BENDE ÇÜNÜRLÜYÜM)KÖKTEN ÇÖZÜM KURALLARA UYMAK UYMAYANLARI AHİREET YOLLAMAK

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR