19 Nisan 2024 Cuma

ÖLMEK İSTİYORDU İYİ HABER GELDİ

ÖLMEK İSTİYORDU İYİ HABER GELDİ

Isparta

 

Isparta ve Denizli’de doktor doktor gezmeye başladı. Ağrılarından kurtulmak için varını yoğunu satan Öztürk, gittiği hastanelerde de çeşitli kanal tedavileri gördü ve dişlerini çektirmeye devam etti. Tüm bunlardan sonuç alamayan Öztürk, kafasını saran ağrıdan kurtulabilmek için tüm dişlerini çektirme kararı aldı. Yaklaşık 1,5 ayda 32 dişinden olan talihsiz kadın, bu sefer ağrılardan kurtulacağını düşünmüşken yine hüsrana uğramıştı

VE İYİ HABER GELDİ 

beyaz diş hayaliyle operasyona giren ancak çenesindeki ağrıları yüzünden 32 dişini çektirmek zorunda kalan Sunay Öztürk’ün tedavisinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Halk arasında ‘delirten hastalık’ olarak bilinen 'trigeminal nevralji' teşhisiyle sinirleri kesilen ancak buna rağmen ağrıları dinmeyen Öztürk’ün, ağrıları hafifledi ve protez diş için kalıp alma çalışmaları başladı. Daha önce ötanazi istemeye kadar giden Öztürk, şu anda ise dişlerinin takıldığı gün ayna karşısına geçip gülmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

 

 

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Sunay Öztürk (41), yaklaşık 9 ay önce dişlerini beyazlatmak amacıyla zirkonyum kaplama yaptırma kararı aldı. Ailesinden kalan ilk emekli maaşıyla 10 bin lira kredi çekerek özel bir diş polikliniğine giden Öztürk’ün üst ve alttan 10’ar olmak üzere toplam 20 dişi, kaplama için kesildi. Bir müddet sonra hayal ettiği beyaz dişlere kavuşmak için gün sayan Öztürk, yine aynı polikliniğe geldi. İddiaya göre, azı dişinde ağrı olduğunu söylemesine karşın Öztürk'e burada kaplama işlemi gerçekleştirildi. Birkaç gün sonrası azı dişindeki ağrının diğer dişlere vurmasıyla doktoruna tekrar başvuran Öztürk’e antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlar verildi. İlaçları kullanmasına rağmen ağrıları hiç dinmeyen Öztürk, azı dişiyle ağrı hissettiği diğer 3 dişinin çekilmesini istedi. İmza karşılığında dişleri çekilen Öztürk, ağrılardan kurtulacağını sandı ancak ağrılar yine kesilmedi. 

İŞTE SON HALİ 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

burdurlu

05 Eylül 2018 Çarşamba 15:52

hangi ilde ve doktorda yaptırdınız dişlerinizi

ıspartalı

03 Eylül 2018 Pazartesi 23:36

çok sevindim derdi veren allah dermanıda verir..sabret kardeşim demiştim bak sabrın sonu selamet

Öncelikle geçmiş olsun!

03 Eylül 2018 Pazartesi 23:17

Sağlıklı bir dişi kestirmek hiç doğru değil! Benim annemde eksik dişleri köprü yaptırdı, ve sağlıklı dişi kesildi köprü yapılırken, onu keserken yanındaki dişede değmiş oda karardı!!! şimdi bin pişman keşke hiç köprü yaptırmasaydım, 1 diş yapacaklar derken 2 dişimden ettiler beni diyor!

orkun

03 Eylül 2018 Pazartesi 19:09

üstteki kadının resmi aşağıdaki son hali diye belirtilen resimdeki bayan birbirine benzemiyor,iki resimde çok farklı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR